Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Σπυριδάκου ανακοίνωσε επίσημα ότι θα είναι υποψήφια με το συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη στην Περιφέρεια

Η Σπυριδάκου ανακοίνωσε επίσημα ότι θα είναι υποψήφια με το συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη στην Περιφέρεια
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΛΑΚΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
Αγαπητοί συμπολίτες,
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 , το κεντρικό μήνυμα-στόχος που σας απηύθυνα ήταν «Η Λακωνία στο Επίκεντρο» και για την επίτευξη αυτού του στόχου έθεσα υποψηφιότητα στον Β´ βαθμό Αυτοδιοίκησης απορρίπτοντας προτάσεις για διαφορετικούς πολιτικούς δρόμους.
Συγκεκριμένα, στις εκλογές του 2019 επέλεξα να συστρατευτώ με την παράταξη που έλαβε το «χρίσμα» της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια Πελοποννήσου με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Παναγιώτη Νίκα, όταν ακόμα και κομματικά στελέχη με απέτρεπαν επισημαίνοντάς μου ότι ο υποφαινόμενος δεν είχε πολλές πιθανότητες να επικρατήσει. Εντούτοις, αποφάσισα να διεκδικήσω την εκλογή μου ως περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο». Είχα, μάλιστα, την πεποίθηση ότι ο υποψήφιος περιφερειάρχης διέθετε κάποιο όραμα για την Πελοπόννησο τόσο λόγω της μακράς του πορείας στην αυτοδιοίκηση όσο και της διακήρυξης του ότι είναι γνήσια αυτοδιοικητικός. Πράγματι, το πολιτικό κλίμα που είχε διαμορφωθεί προοιώνιζε την πολιτική αλλαγή και δημιουργούσε ευνοϊκές προοπτικές για τη διεκδίκηση περισσότερης ανάπτυξης για τη Λακωνία και την Πελοπόννησο.
Ωστόσο, οι θετικές εντυπώσεις του πρώτου καιρού ανετράπησαν γρήγορα και άρδην, με αποτέλεσμα να διαψευστώ και να απογοητευτώ πολύ σύντομα.
Τότε, βρέθηκα ενώπιον δύο εκ διαμέτρου αντίθετων επιλογών: Η πρώτη ήταν να συνεχίσω στην παράταξη της Περιφερειακής Αρχής κλείνοντας τα αφτιά στη φωνή της συνείδησης μου -όπως πολλοί με νουθετούσαν τότε- για να μην «εξαφανιστώ» πολιτικά. Η δεύτερη ήταν να βρω το πολιτικό θάρρος να διαφοροποιηθώ και να πω στους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους την απόλυτη αλήθεια.
Επέλεξα, λοιπόν, τη δεύτερη με πλήρη συνείδηση ότι επιλέγω τον δύσκολο δρόμο· χωρίς καμία υποστήριξη, χωρίς να έχω «πλάτες» προκαλώντας και την έντονη απορία ενός γνωστού πολιτικού παράγοντα της Λακωνίας. Επέλεξα, κατ’ ουσίαν, τη βαθιά πίστη μου για Αλλαγή ανταποκρινόμενη στην ανάγκη των συνανθρώπων μου για αλλαγή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την εν λόγω απόφαση εγκατέλειψα την έμμισθη θέση Εντεταλμένης Συμβούλου στη διοργάνωση των Επετειακών Εκδηλώσεων των 200χρονων από την Ελληνική Επανάσταση, αφού διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση να αξιοποιηθεί αυτό το σπουδαίο χρονικό ορόσημο στη μήτρα της Επανάστασης, την Πελοπόννησο, από την ηγεσία της Περιφέρειας. Η εγκατάλειψη δεν ήταν εύκολη ασφαλώς, μια που διερεύνησα επισταμένα ό, τι αφορούσε στην επετειακή εκδήλωση και αγάπησα το αντικείμενο που μου είχε ανατεθεί διαπιστώνοντας, εν τέλει, ότι η γνώση εμπλουτίζει την εμπειρία και αυτό το μήνυμα ήθελα να μεταδώσω σε εσάς, ώστε να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με το ιστορικό μας παρελθόν.
Εν συνεχεία παρά την εγκατάλειψη της έμμισθης θέσης της Εντεταλμένης Συμβούλου στην επετειακή διοργάνωση της Εθνικής Παλιγγενεσίας, συνέχισα ως ανεξάρτητη Σύμβουλος στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Από τη θέση αυτή -ως μέλος της Αντιπολίτευσης πλέον- εξακολούθησα και εξακολουθώ να ελέγχω ανεπηρέαστα την περιφερειακή αρχή έχοντας σταθερά κατά νου ότι οι Λάκωνες αξίζουμε και μπορούμε να διεκδικήσουμε καλύτερα δεδομένα πολύπλευρης ανάπτυξης. Η επικοινωνία μου με εσάς τους συμπολίτες μου, τους πολίτες της Λακωνίας, με βοήθησε να αφουγκράζομαι τις ανησυχίες σας και να παρεμβαίνω προς επίλυση των προβλημάτων σας. Εσείς είστε το έναυσμα των πρωτοβουλιών και των παρεμβάσεών μου. Γι’ αυτό συνεργάστηκα αποτελεσματικά στο Περιφερειακό συμβούλιο με συναδέλφους από όλες τις παρατάξεις και αντιμετώπισα μαζί τους πλήθος αντιθεσμικών συμπεριφορών της Περιφερειακής Αρχής.
Μέσω τέτοιων ουσιαστικών ωσμώσεων διέκρινα αφενός με ποιους μοιράζομαι τις ίδιες ανησυχίες για τα προβλήματα του τόπου μας και αφετέρου την έκπτωση των θεσμικών λειτουργιών. Έκρινα ποιος είναι ικανός και διαθέσιμος να εργαστεί, ώστε να δώσει λύσεις και να αντιμετωπίσει τις πολλαπλές προκλήσεις του μέλλοντος σε μια Περιφέρεια που απειλείται με δημογραφική συρρίκνωση και ερήμωση της υπαίθρου της.
Αγαπητοί συμπολίτες,
Είναι ευρέως γνωστό ότι βρισκόμαστε λιγότερο από ένα χρόνο πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και λίγους μήνες πριν από τις εθνικές εκλογές, γεγονός που μας υπενθυμίζει ότι η συνετή ψήφος όλων μας και στις δύο εκλογικές διαδικασίες είναι επιτακτική, καθοριστική και πρέπει να έχει αποκλειστικό γνώμονα το μέλλον μας.
Αναμφίβολα, είναι αναγκαίο πρώτοι εμείς, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και όσοι εν γένει συμμετάσχουν στην αιρετή διοίκηση να έχουμε λάβει -ή τουλάχιστον θα έπρεπε να έχουμε λάβει τις αποφάσεις μας- καθώς η απόφαση για ενασχόληση με τα κοινά πρέπει να γίνεται πλήρει συνειδήσει. Πρέπει να υπάρχουν, δηλαδή, συγκεκριμένοι στόχοι, σαφές πρόγραμμα για το κοινωνικό όραμα και εντατική προετοιμασία που θα καταλήξουν στη σύνθεση μιας εύρυθμης κοινωνίας πολιτών. Αυτά θεωρούνται αυτονόητα μόνο αν ο σκοπός μας είναι να υπηρετήσουμε εσάς τους πολίτες, των οποίων την ψήφο ζητάμε. Μόνο αν οι ενέργειές μας κατατείνουν στην επίτευξη της συλλογικής ευδαιμονίας και όχι στην κάλυψη της προσωπικής φιλοδοξίας να καταλάβουμε μια «καρέκλα» εξουσίας οπουδήποτε το έδαφος είναι πρόσφορο και το πολιτικό μέλλον εξασφαλισμένο.
Ο χώρος της Αυτοδιοίκησης εξακολουθεί συνειδητά να αποτελεί για εμένα μονόδρομη επιλογή, καθώς πιστεύω ότι ο θεσμός της Περιφερειακής αυτοδιοίκησης συνάδει με τη διάθεσή μου να προσφέρω και να την επιθυμία μου να συν -δημιουργήσουμε. Εξάλλου, η ενασχόληση με την Περιφέρεια μου επιτρέπει να είμαι πιο κοντά στα προβλήματα μας. Εκ των έσω γνωρίζω τις απεριόριστες δυνατότητες εξέλιξης του τόπου μας, ιδιαιτέρα αν κατορθώσει η αυτοδιοίκηση να απαλλαγεί από τον βραχνά της στενής κομματικής ηγεμονίας που αναστέλλει το εγχείρημα της διεκδίκησης.
Αναντίρρητα, όλοι έχουμε τις ιδεολογικές μας αναφορές και στην περίπτωση μου οι καταβολές μου και οι αναφορές μου βρίσκονται στον χώρο της κεντροδεξιάς. Πάραυτα, επικρίνω την αναχρονιστική αντίληψη ότι οι αυτοδιοικητικοί οφείλουν να ακολουθούν ως αγέλη -ενώ είμαστε εκλεγμένοι από εσάς- τις εντολές της Κυβέρνησης ή να υπερασπίζονται σε βάρος σας τις κυβερνητικές επιλογές. Με άλλα λόγια, η απογοήτευση σας για την υφιστάμενη πολιτική πρακτική και τη διάψευση των προσδοκιών σας είναι δικαιολογημένη και κοινή για εμένα.
Αδιάψευστη απόδειξη της διαφοροποιημένης στάσης μου αποτελεί η πορεία μου αυτά τα χρόνια στο ΠεΣυ, όπου εξέφρασα αρκετές φορές τη διαφωνία μου για θέματα που αφορούσαν την ενεργειακή πολιτική που ακολουθούσε η χώρα, όπως και για θεσμικά ζητήματα. Δικαιώθηκα γιατί η Κυβέρνηση αναγκάστηκε να αλλάξει πολιτική σε ενεργειακά θέματα, όπως η απολιγνιτοποίηση και η εκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων της χώρας μας. Παράλληλα, με άλλες κυβερνητικές αποφάσεις, όταν έκρινα ότι ήταν συμβατές με τα συμφέροντα σας , συμφώνησα κι ας ήμουν μειοψηφία στο ΠεΣυ. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Ελιάς Καλαμών και η επικρότηση εκ μέρους μου της πρόσφατης απόφασης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γεωργαντά.
Με όλα τα προηγούμενα θέλω να δηλώσω διαρρήδην ότι σε καμία περίπτωση οι πολιτικές μου πεποιθήσεις δε θα με εμποδίσουν να εκφράσω την απορία και την ενόχληση μου σχετικά με την παρουσίαση του Κυβερνητικού Σχεδίου Ολοκληρωμένης Αναπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το 2030, από τον Πρωθυπουργό στην πρόσφατη επίσκεψη του στην Τρίπολη, στο οποίο απουσίαζε προκλητικά η Λακωνία από τα μεγάλα έργα!
Κατόπιν όλων αυτών απευθυνόμενη σε σας, τους πολίτες της Λακωνίας, θέλω να σας γνωστοποιήσω ότι θα αγωνιστώ στη μάχη για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και την κατίσχυση της Περιφερειακής Διακυβέρνησης στο πλευρό του μοναδικού πολιτικού προσώπου που θεωρώ πως συνδυάζει όραμα για τη Λακωνία και την Πελοπόννησο. Μια ασυμβίβαστη προσωπικότητα, έναν ανεξάρτητο χαρακτήρα που εμφορείται από δημοκρατικές αντιλήψεις και εκφράζει σεβασμό προς τους συνεργάτες του· στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη.
Είναι ώρα να κινηθούμε ομαδικά και αφοσιωμένα, ώστε να θωρακίσουμε το συμφέρον του τόπου μας. Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι για να κερδηθεί το χαμένο έδαφος για τον τόπο μας, απαιτείται εμπειρία, σοβαρότητα, συνεκτικό πρόγραμμα, συνέπεια, γόνιμη αλληλεπίδραση και σκληρή δουλειά για την υλοποίηση του οράματος του ιδρυτή της «Νέας Πελοποννήσου».
Εμείς οι Λάκωνες, όπως οι πολίτες σε κάθε πόλη, δεν πρέπει να είμαστε μια απλή αθροιστική συγκέντρωση ανθρώπινων όντων, όπως υποστηρίζει στα Πολιτικά του ο Αριστοτέλης (1258a18, 1274b39). Αντίθετα, οφείλουμε να γίνουμε μια πόλη με ταυτότητα που συνίσταται στην οργάνωση και τη δομή της.
Μαζί θα πορευθούμε και θα τοποθετήσουμε τη Λακωνία στο Επίκεντρο της Πελοποννήσου. Εκεί που προστάζει η Ιστορία της, η πολιτιστική της κληρονομιά, ο πλούτος της γης της, η φυσική της ομορφιά και κυρίως η ποιότητα των ανθρώπων της.
Με εκτίμηση
Μαργαρίτα Σπυριδάκου

25 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 09:49 Σύνδεσμος σχολίου

    .........ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΗΧΑ ΠΙΑΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΣΟΥΠΑ ΤΩΡΑ .........................

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 10:20 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΕΑΝ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΑΝΑΠΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΠΑΡΕΑ . ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!!! ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΠΟ ΤΟΤΕ. ΦΟΒΕΡΟ ΠΑΡΕΑΚΙ Ε !!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 00:52 Σύνδεσμος σχολίου

    γιατί προτρέχετε τόσο πολύ; κακό κάνετε στον Πετράν. αφήστε πρώτα να εκλεγεί και μετά θριαμβολογείστε όσο θέλετε. επειδή ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος με τον Νίκα δεν πάει να πει ότι θα ψηφίσει τον Πετράν, θα υπάρξουν και άλλες υποψηφιότητες. η Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν είναι κτήμα κανενός. όλοι περαστικοί είναι και αφήνει ο καθένας το αποτύπωμά του. οι νυν θα αφήσουν το χειρότερο.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 19:24 Σύνδεσμος σχολίου

    17.01 εκτός από κακομαθημένη είσαι και αγράμματη !!!! Η ήρα από το στάρι γράφεται έτσι και όχι " είρα " !!! Είρα ήταν στην αρχαιότητα κάστρο στη Μεσσήνη ! Δεν ανοίγεις και κανένα λεξικό να ξεστραβωθείς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πριν γράψεις τη κοτσάνα σου !!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 18:59 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ Ή ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΣ ΝΑ ''ΒΡΙΖΕΙΣ ' ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ;;;;ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ;;;; Ή ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ ;;;;; ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ! ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ ! ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ !!!

  • ΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑ Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 17:01 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΩΠΩ ΤΑΡΑΧΗ!!!! ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΣΤΕ? ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ !!!! Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ "ΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ"
    !!! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΧΑΧΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 16:46 Σύνδεσμος σχολίου

    16:51 Μόνο να έχει αλλάξει καλσόν γιατί αυτό που φοράει θα τους έχει σκιστεί από την υπερπροσπάθεια στον προεκλογικό αγώνα

  • ΛΑΓΟΣ  ΤΗ  ΦΤΕΡΗ  ΕΣΕΙΕ
    ΛΑΓΟΣ ΤΗ ΦΤΕΡΗ ΕΣΕΙΕ Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 15:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιά ατυχής προσχώρηση σε μια παράταξη που καθυβρίζει τον πρωθυπουργό ! Εάν είσαι Νεοδημοκράτισα όπως διατίνεσαι κυρια μου γιατί πήγες στους υβριστές της ΝΔ ! Κρίσιμο ερώτημα αλλα δεν περιμένω απάντηση γιατί δεν υπάρχει απάντηση. Το πολιτικό τέλος της κυρίας. Αντε και εσυ στο μαντρί. Δεν ήξερες δεν ρώταγες τους πρώην Νεοδημοκράτες που την κοπάνησαν από το Τατουλαίικο με ελαφρά πηδηματάκια όταν γνωρισαν από κοντά τον υπερδημοκρατη και τον υπερ πατριώτη Πέτρο ! Μπράφ την κανανε όταν είδαν περι τίνος πρόκειται.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 14:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαργαρίτα προχώρα μπροστά. Αρκετά ανεχτήκαμε τον μπαρμπα Νίκα και τα φιλαράκια του που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Ειδικά έναν που έχει ο Νίκας μόνο για φωτογραφίες είναι. Μέχρι και κινητό του έχει αγοράσει η Περιφέρεια για να βγάζει ο Νίκας. Βρε ουστ!!! Μαργαρίτα είσαι δύναμη.

  • Πέτρος Αναγνωστόπουλος
    Πέτρος Αναγνωστόπουλος Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 10:46 Σύνδεσμος σχολίου

    σχολιαστές ανώνυμοι που επειδή δεν έτυχαν της εύνοιας του πρώην Περιφερειάρχη (έτσι τους είχαν μάθει φαίνεται, να σκύβουν τη μέση για να επιζήσουν) τώρα ρίχνουν φαρμάκι και φέρονται σαν γλοιώδη σκουλίκια σε σβουνιά όπως λένε στο χωριό μου. Γιατί άραγε δεν βάζουν όνομα? Μια Αρκαδία είμαστε όλοι γνωστοί με όλους. Τι φοβάστε ρε?

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 23:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα πλεον αλλαζει σελιδα η Πελοπόννησος ! Παίδες οτι κακοπεράσαμε κακοπερασαμε ! Ερχεται ο Μεσι από τη Λακωνία και τώρα να δειτε αναπτυξη, εργα, δρομους, γιοφυρια και αεροδρόμια! Τωρα θα δείτε κοσμογονία παντού. Η αειφορία της Ντίνας που δεν ολοκληρωθηκε επι 9 χρονια την αλλη τετραετια με το Μέσι μαζί θα γινει πραγματικότητα. Ας σοβαρευτούμε ! Καποιοι άνθρωποι νιωθουν μοναξιά και κατα καιρούς μας θυμουνται . Υπαρξιακα τα προβλήματα δυστυχώς. Αν ανατρέξει κανείς στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης και δεις τι ανεβάζει ο καθένας και η καθε μια θα δεις τον καθρεφτη καθενός. Ολα για λιγα λεπτά δημοσιότητας. Ο Μεσι της Λακωνίας θα αναστησει τον πολιτικά μεσοπεθαμένο Πετράν. Θα τον βγάλει από το λαγούμι που τον εστειλε ο λαός ! Δεν νομίζω . Εχει τελειώσει πολιτικά και νεα πρόσωπα βγαίνουν στο προσκήνιο. Οι τελειωμένοι θα γράψουν τα απομνημοτνευματα τους. Και η Μαργαρίτα έχασε την ευκαιρία να είναι ανεξαρτητη, ελευθερη και ωραία. Τώρα στον κλωβο του φαρανται του Πέτρου θα βλέπει τα τρενα να περνούν. ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! Οχι άλλες καμένες μπαταρίες. Χορτάσαμε.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 19:40 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟΨΕ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 18:56 Σύνδεσμος σχολίου

    ο ΦΑΔΕΡ πασχίζει να χώσει την ΘΥΓΑΤΕΡΑ στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και η "άστεγη" προθυμοποιήθηκε να ανακοινώσει από τώρα με το μακροσκελές πόνημα της την μεταγραφή της ! Που ; Στον πολιτικά τελειωμένο ΦΑΔΕΡ !!! Από την πολυκατοικία με το ρετιρέ πάει στη καλύβα με τους τσίγκους ! Τώρα σαλτάραμε όλοι ! Πανικός μας έπιασε, μας λούζει κρύος ιδρώτας.......................

  • η  άσπρη  αράχνη
    η άσπρη αράχνη Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 18:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Φοβερή μεταγραφή !!!!! Έφυγε από τον Ταλαιπωριακό και πήγε στις Κουκουβάουνες. Πλάκα που την έχεις Μαργκάρετ !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 18:14 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΑΑΑ....

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 18:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Επιλογή διανα μπρρρρρρρρρρ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 16:51 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΖΑΜΠΑ ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ
    Ο ΒΛΑΣΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 16:36 Σύνδεσμος σχολίου

    ......ΩΔΥΝΕΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΤΕΚΕΝ ΜΥΝ.....ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΟΤΣΕΣ......ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ.....ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΩΡΙΣΜΟΥΣ......ΖΗΛΩΣΕΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΣ......ΘΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ ..... ΟΙ ΛΑΚΩΝΕΣ ΘΑ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ...... ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 16:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχέσ@@ η φορβάς εν τω αλώνιω !!! Τι του ζήλεψε η καυμενούλα !!! Τις δημοκρατικές του ευαισθησίες ;;;; Η τα πολιτικά του σαλταρίσματα ;;; Πήγαινε και εσύ όπως και τόσοι άλλοι στον εαυτούλη.......χαιρετίσματα !!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 16:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαργαρίτα είσαι ντόμπρα. Προχώρα. Μαζί σου δεν έχεις μόνο τους Λάκωνες αλλά απ'όλους τους νομούς. Σε ξέρω ότι δεν φοβάσαι τπτ και κανέναν. Είμαστε δίπλα σου

  • ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ
    ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 14:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Eίσαι πολύ δυνατή!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 14:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο σου Μαργαρίτα Δεν μασάς με τίποτα. Οι Πελοποννήσιοι έχουν καταλάβει ότι ο Νίκας και η παρέα του τους πήγε πολύ πίσω. Υπομονή και θα γίνει η ανατροπή τους. Λίγος καιρός μένει.
    Συνέχισε έτσι δυναμικά.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 14:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Βιάστηκε η Μαργαρίτα , ο αδερφός
    παζαρεύει ακόμη ,προβλέπω να μην κατέβει στο τέλος....και η Μαργαρίτα θα αλλάξει αρχηγό και πάλι..
    Χα χα χα καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 13:53 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ!!!

  • ΑΛΗΘΕΙΑ
    ΑΛΗΘΕΙΑ Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 13:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Η καθαρότητα της πολιτικής σας συμπεριφοράς σε κάνεις να ξεχωρίζεις! Καλή επιτυχία !

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...