Menu
RSS
Δευτέρα, 16/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αυτοκινητοπορεία από εκπαιδευτές οδήγησης στην Τρίπολη – «Έχουμε να δουλέψουμε τρία χρόνια» - Οι διάλογοι με Νίκα (vd)

Αυτοκινητοπορεία από εκπαιδευτές οδήγησης στην Τρίπολη – «Έχουμε να δουλέψουμε τρία χρόνια» - Οι διάλογοι με Νίκα (vd)

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι εκπαιδευτές οδήγησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, το πρωί της Δευτέρας (19/4/2021), στην Τρίπολη.

Οι εκπαιδευτές έφτασαν με τα αυτοκίνητά τους στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας, κρατούσαν πανό με τα αιτήματά τους και είχαν συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα στον οποίο επέδωσαν ένα μνημόνιο με τα αιτήματά τους, προκειμένου να τα διαβιβάσει στην Κυβέρνηση.

«Έχουμε να δουλέψουμε τρία χρόνια την τελευταία 6ετία, οι πάγιες δαπάνες τρέχουν» είπε ο κ. Χρήστος Καλαμαράς και ζήτησαν τη στήριξη της Περιφέρειας.

“Ξέρω ότι ομιλώ με ανθρώπους που έχουν προβλήματα και ανάγκη για στήριξη, με ανθρώπους που έχουν δίκιο» υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για τον Ιούνιο.

Οι εκπαιδευτές τόνισαν ότι ουσιαστικά ανακοινώθηκε μόνο άνοιγμα των γραφείων των επιχειρήσεών τους και εξακολουθούν να υπάρχουν κωλύματα για την πλήρη επαναλειτουργία τους.  

«Θα χρειαστούμε τη βοήθειά σας, υπάρχουν υπάλληλοι που είναι σε τηλεργασία, δεν είναι επανδρωμένα τα τμήματα μεταφορών, να δώσετε κι εσείς ένα χέρι βοήθειας για να μπορούμε να κάνουμε εξετάσεις» είπαν προς τον Περιφερειάρχη.

«Οι υπάλληλοι έχουν συγκεκριμένα δικαίωματα από το νόμο που δεν μπορώ να αναιρέσω. Θα καταβάλλω κάθε προσπάθεια, θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον κ. Καλαμαρά» απάντησε ο Περιφερειάρχης.

Επιπλέον, ζήτησαν να οριστεί ένας καθ’ ύλην Αντιπεριφερειάρχης για τις μεταφορές, για να μπορούν να απευθύνονται για τα αιτήματά τους. «Για κάθε χωρική ενότητα, υπεύθυνος είναι ο οικείος Αντιπεριφερειάρχης», τόνισε ο κ. Νίκας.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...