Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 7η "γιορτή καρυδιού" στην Κερπινή Γορτυνίας (εικόνες)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο χωριό Κερπινή η 7η "γιορτή καρυδιού" ή "καρυδομάζεμα" !! Συμπατριώτες και φίλοι ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα και παρευρέθηκαν στο χωριό και συγκεκριμένα στο "ΜΠΑΛΟΥΡΔΙΟΝ" και περάσαμε όλοι μαζί μια υπέροχη βραδιά. Με εκλεκτούς μεζέδες και υπέροχα καλούδια, με χειροποίητα γλυκά και παραδοσιακή μουσική γλεντήσαμε όλοι μαζί οι Κερπινιώτες όπως εμείς ξέρουμε.
Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν να γίνει αυτή η εκδήλωση. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, το χωριό μας έχει ανάγκη από τέτοιες εκδηλώσεις. Και του χρόνου να είμαστε πάλι όλοι μαζί.
Σχετικά Άρθρα
- Ως πότε θα ανέχομαι …
- Ευχαριστίες της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Τρίπολης προς το απερχόμενο Εφορευτικό Συμβούλιο
- Ενημερωτική ομιλία για το ελαιόλαδο στα Δολιανά
- Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Τρίπολης: "Όχι καύση χόρτων και κλαδιών, ηλεκτροκολλήσεις, κάπνισμα μελισσών, υπαίθριες ψηταριές''
- Παρατάσεις για τρία έργα σε Τάκα, παραδρόμους αυτοκινητοδρόμου και ΔΑΚ Μεγαλόπολης