Menu
RSS
Δευτέρα, 30/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

"Έφυγε" ο πρώην Δήμαρχος Λαγκαδίων, Βασίλης Μακρής

"Έφυγε" ο πρώην Δήμαρχος Λαγκαδίων, Βασίλης Μακρής
"Έφυγε" από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Λαγκαδίων, Βασίλης Μακρής.

Στα Λαγκαδινά Νέα, ο Κανέλλος Γιαννικόπουλος, αναφέρει: "Σήμερα, θρηνούμε την απώλεια ενός πραγματικά σπουδαίου ανθρώπου, αλλά ταυτόχρονα νιώθω ευγνώμον που είχα την τύχη να τον έχω φίλο.

Αποχαιρετούμε τον Άνθρωπο που άφησε το αποτύπωμά του στην καρδιά και τη ζωή μας,
Αποχαιρετούμε τον Βασίλη Μακρή που έφυγε τόσο νέος.
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει Τρίτη 01 Νοεμβρίου 2024 και ώρα 16:00 απο τον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Λαγκαδίων και η Ταφή στο κοιμητήριο του Αγίου Ευσταθίου.
Έναν άνθρωπο που γνώριζε την αληθινή αξία της προσφοράς και της ταπεινότητας, και που υπηρέτησε τον τόπο του ως Δήμαρχος Λαγκαδίων από το 1995 έως το 2002 με αξιοπρέπεια και αφοσίωση.
Ο Βασίλης δεν ήταν μόνο ένας εξαίρετος Δήμαρχος για το Χωριό μας , αλλά και ένας υποδειγματικός οικογενειάρχης, με την καρδιά του δοσμένη στην αγαπημένη του οικογένεια, τη σύζυγό του Άννα και τα τέσσερα παιδιά του.
Η ζωή του ήταν γεμάτη αγάπη, φιλότιμος ,κοινωνικός και φιλόξενος, υπέροχος και αληθινός φίλος , φυσιολάτρης και φιλόζωος ,αγαπούσε τα Λαγκάδια όσο λίγοι και δεν έλλειπε σχεδόν ποτέ απο το χωριό. Πολλοί από εμάς θυμόμαστε την καλοσύνη του, την ανοιχτή του αγκαλιά και το πόσο αθόρυβα βοηθούσε όσους είχαν ανάγκη, χωρίς ποτέ να επιδιώκει αναγνώριση ή έπαινο.
Η προσφορά του, τόσο στη δημόσια ζωή όσο και στην προσωπική του, ήταν ανεκτίμητη. Η ευγένεια της ψυχής του και η απλότητα με την οποία αγκάλιαζε κάθε άνθρωπο που βρισκόταν κοντά του τον έκαναν να ξεχωρίζει.
Ο Βασίλης θα παραμείνει ζωντανός στη μνήμη μας μέσα από το παράδειγμα ζωής που μας άφησε. Ένας άνθρωπος που έζησε με αρχές, με αγάπη για τον συνάνθρωπό του και με πραγματική προσφορά στο χωριό του.
Καλό ταξίδι, φίλε Βασίλη. Θα σε θυμόμαστε πάντα με ευγνωμοσύνη και σεβασμό.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
η κληρονομιά του, τόσο ως δημόσιος λειτουργός όσο και ως άνθρωπος, θα συνεχίσει να ζει μέσα από τις πράξεις του και την αγάπη που έδωσε απλόχερα σε όλους.
Ας κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη του μέσα από τις αξίες που ο ίδιος ενσάρκωσε."

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...