Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βελημάχι | Δεν θα γίνει φέτος η "γιορτή σαρδέλας" και ο “διαγωνισμός μουστακιού″ - Κακούρης: "Να δοθεί μια ευκαιρία στη γιορτή, αποκτά ζωή το χωριό"

Βελημάχι | Δεν θα γίνει φέτος η "γιορτή σαρδέλας" και ο “διαγωνισμός μουστακιού″ - Κακούρης: "Να δοθεί μια ευκαιρία στη γιορτή, αποκτά ζωή το χωριό"
Δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος ο διαγωνισμός ομορφότερου μουστακιού και η γιορτή σαρδέλας στο αθλητικό κέντρο Βελημαχίου, όπως ανακοίνωσε ο Θεόδωρος Κακούρης.
\Μια γιορτή που γινόταν επί πολλά χρόνια με την προσφορά του Θεοδ. Κακούρη, από την επιχείρηση “Σταυροδρόμι”.

Ο ίδιος, με λύπη, γράφει: "Πριν λίγο καιρό σας είχα αναφέρει σε ένα βίντεο ότι η γιορτή της σαρδέλας αλλά και ο διαγωνισμός για το πιο όμορφο και γραφικό μουστάκι είναι μια πρωτοβουλία του συλλόγου και ακολούθως το αποτέλεσμα δικής μου ιδέας. Σας είχα πει ότι είναι μια γιορτή που γίνεται ένα μεγάλο αντάμωμα όλων των συγχωριανών μας αλλά και επισκεπτών που επιθυμούν να τιμήσουν με την παρουσία τους αυτή την εκδήλωση.

Δυστυχώς φέτος μετά από απόφαση του συλλόγου Βελημαχιτων η γιορτή αυτή δε θα πραγματοποιηθεί διότι ο σύλλογος αδυνατεί να την υποστηρίξει.

Ειλικρινά λυπάμαι πολύ γι αυτό όμως θέλω να θυμίσω πως είμαι εδώ για την προσφορά της σαρδέλας και πιο συγκεκριμένα θέλω να απευθυνθώ στο δήμαρχο μας ή στους υποψήφιους δημάρχους που μας υπόσχονται ότι θα αλλάξει η εποχή για τη Γορτυνία ότι πρέπει να δοθεί μια ευκαιρία στην γιορτή αυτή. Ίσως πρέπει να μας δείξουν τα έργα τους πριν την εκλογή τους...

Θέλω να ληφθεί σοβαρά υπόψιν το ενδεχόμενο πραγματοποίησης της γιορτής της σαρδέλας γιατί κυριολεκτικά το χωριό αποκτά ζωή.

Σας ευχαριστώ".

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...