Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μέγας: «Ο κ. Κούλης δεν αντέχει το διάλογο. Δεν έχει διεκδικήσει ποτέ τίποτα για τη Γορτυνία.  Γελοία η κριτική του προς εμένα για τις πυρκαγιές»

Μέγας: «Ο κ. Κούλης δεν αντέχει το διάλογο. Δεν έχει διεκδικήσει ποτέ τίποτα για τη Γορτυνία.  Γελοία η κριτική του προς εμένα για τις πυρκαγιές»

«Ο Δήμαρχος Γορτυνίας δεν αντέχει το διάλογο. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Αν ήθελε να γίνει διάλογος, θα έκανε συμβούλιο δια ζώσης» τόνισε ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Παναγιώτης Μέγας, σε συνέντευξη του στη Δημοτική Ραδιοφωνία.

Ο κ. Μέγας εξήγησε τους λόγους της απουσίας του από τη συνεδρίαση της Πέμπτης, τονίζοντας ότι «ο Δήμαρχος βάζει συμβούλια όποτε θέλει, μην υπολογίζοντας τους υπολοίπους».

Στη συνέχεια, χαρακτήρισε υποκριτική τη στάση του κ. Κούλη, διότι «ήταν ο τελευταίος που αντέδρασε για το ταχυδρομείο της Βυτίνας. Μετά από μία κωμικοτραγική διαδικασία, όταν μας είχε διαβεβαιώσει στο συμβούλιο ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.»

Ο κ. Μέγας είπε ότι «εκτός από το ψήφισμα, θα περίμενα μια πρόταση του Δημάρχου, αφού είχε συμβουλευτεί το νομικό του σύμβουλο. Σε άλλους δήμους έχουν γίνει νομικές ενέργειες.»

«Ο Δήμαρχος Γορτυνίας δεν έχει διεκδικήσει ποτέ τίποτα» είπε ο κ. Μέγας.

Στην κριτική που δέχτηκε από τον κ. Κούλη ότι «ο κ. Μέγας τώρα θυμήθηκε τα ζητήματα πυρασφάλειας, ενώ στις φωτιές του 2021 δεν ήταν παρών», ο κ. Μέγας απάντησε: «Δεν υπάρχει πιο γελοία καταγγελία. Μπορώ να βγάζω ανακοίνωση, για οτιδήποτε θεωρώ εγώ κρίσιμο και δεν θα πάρω την άδεια του Δημάρχου. Μπορεί να μην ήμουν παρών, αλλά παρών ήταν ο Δήμαρχος που έβγαλε τις πιο αντιφατικές ανακοινώσεις σε ελάχιστο χρόνο. Αν κάποιος αυτογελοιοποιήθηκε, είναι ο Δήμαρχος. Οι τότε δηλώσεις του έχουν γίνει viral σε χιουμοριστικές εκπομπές. Το επιχείρημα ότι δεν ήμουν στις πυρκαγιές, είναι αστείο.»

Αναφορικά με την κριτική του Δημάρχου για την ανακοίνωση του κ. Μέγα, σχετικά με τη διάκριση του Δημοτικού Σχολείου Βυτίνας, είπε: «Είμαι Βυτιναίος, έχω τελειώσει το σχολείο αυτό, βλέπω μια εντυπωσιακή προσπάθεια, είμαι κι εγώ δάσκαλος. Τι σημαίνει δεν είμαι παρών στις εκδηλώσεις; Αμφιβάλλω, αν ο κ. Κούλης καταλάβει αυτά που γίνονται με τη Ρομποτική.»

Τέλος, για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, είπε ότι η παράταξή μας είναι σε μεγάλο ποσοστό έτοιμη και προανήγγειλε πάρα πολλές εκπλήξεις.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr 

6 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2023 10:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο κ. Μεγας που εκλέγεται από το 2008, να μας πει τι έχει κάνει για την Βυτίνα, τόσα χρόνια.Την δεκαετια 2011-2021 η ΔΕ Βυτίνας έιχε μείωση πληθυσμού 35%. Αρα, ανύπαρακτο το σχέδιο για την ανάπτυξη της Γορτυνίας, οταν δεν κατφερε τίποτα γαι το χωριό του.

  • Μπαλος Αθανάσιος
    Μπαλος Αθανάσιος Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 20:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Που είναι ή υποσχέσεις για τα καμένα
    14 ευρώ για κάθε ελιά πήρα που καήκαμε

  • Τακις
    Τακις Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 16:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μέγας είναι ο καλύτερος βυτιναιος και ο πιο κατάλληλος δήμαρχος.Για να δούμε τι θα κάνουν οι συμπατριώτες του βυτιναιος.:ο σύλλογος βυτιναιων. Ας ελπίσουμε ότι θα στηρίξουν την πιο αξιόπιστη επιλογή.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 11:47 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΖΗΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΙΣΦΡΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΥΝΑΜΑ

  • Σακης
    Σακης Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 11:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Κουλης ειναι πολυ λιγος για την Γορτυνια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 08:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Σωστά αυτά που γράφετε αλλά δεν ήλθατε από παρθενογένεση

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...