Menu
RSS
Δευτέρα, 16/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συνεχίζονται τα λύματα στον Μυλάοντα ποταμό

Συνεχίζονται τα λύματα στον Μυλάοντα ποταμό

Λάβαμε γνώση σήμερα ότι τα λύματα στον Μυλάοντα ποταμό έχουν δυστυχώς επιδεινωθεί. Όπως πρώτα είχε ενημερώσει για το σοβαρό αυτό οικολογικό πρόβλημα το Nymfasia.gr από τις 24ης Απριλίου του 2022, όπως επίσης το Nymfasia.gr είχε κινηθεί και διαμέσου του Κλιμακίου Ελέγχου Ποιότητας Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Πελοποννήσου… η οικολογική καταστροφή απλά συνεχίζεται μέχρι “κατά των επισήμων ανακοινωθέντα” να βρέξει.

Από το κλιμάκιο επίσης λάβαμε ενημέρωση για τον έλεγχο, ένας έλεγχος όμως που ουδέποτε προχώρησε;

Ο ποταμός πλέον έχει ιδιαίτερα έντονη δυσωδία και βρώμα, ένα παρατεταμένο ηλεκτροσόκ για το περιβάλλον και την υδρόβια ζωή του ποταμού, για τον επισκέπτη και γενικότερα το περιβάλλον της Νυμφασίας και των γειτονικών χωριών.

Είναι ντροπή που ο δήμαρχος, δεν έχει κάνει τα δέοντα να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, ή έστω να φανεί ότι προσπαθεί.

Πρέπει επειγόντως να βρεθούν οι υπεύθυνοι του εγκλήματος, ώστε να γίνει άμεσα κάτι να αποκατασταθεί ο βιολογικός καθαρισμός και ο ποταμός να γυρίσει στην κανονική του κατάσταση. Ο βόθρος της Βυτίνας πέφτει αδιάκοπα στον ποταμό εδώ και αρκετό καιρό, φήμες λένε για τουλάχιστον 2-3 χρόνια.

Το Nymfasia.gr συνεχίζει να παρακαλεί να ενεργοποιηθούν ΑΜΕΣΑ οι αρμόδιοι φορείς, δήμαρχος, τοπική κοινότητα, σύλλογοι των χωριών Βυτίνας, Νυμφασίας, Καμενίτσας για τον Μυλάοντα μας, ο οποίος είναι ζωή και ομορφιά του τόπου. Να ξανά-ενημερωθούν οι υπεύθυνοι και να αναλάβουν δράση… χθες!

Περισσότερα στο https://www.nymfasia.gr

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...