Menu
RSS
Πέμπτη, 12/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κασσελάκης | Άνοιξε λίστα γάμου σε ηλεκτρονική πλατφόρμα για δώρα έως 2.500 ευρώ

Κασσελάκης | Άνοιξε λίστα γάμου σε ηλεκτρονική πλατφόρμα για δώρα έως 2.500 ευρώ
Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει δική του σελίδα στην πλατφόρμα Ηoneyfund, όπου μπορεί κανείς να συνεισφέρει οικονομικά στο γαμήλιο ταξίδι.

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ ετοιμάζονται για τις εκδηλώσεις εορτασμού του γάμου τους στον τόπο καταγωγής της οικογένειας Κασσελάκη στα Χανιά. Ήδη εδώ και αρκετές ημέρες έχουν ανοίξει λογαριασμό στη δημοφιλή αμερικανική πλατφόρμα honeyfund όπου θα δέχονται τα δώρα για το γάμο τους.

Το ζεύγος Κασσελάκη Μακμπέθ ενημερώνει συγγενείς και φίλους ότι ο προορισμός του γαμήλιου ταξιδιού είναι ακόμη άγνωστος. Στην επόμενη σελίδα αναγράφεται η ημερομηνία της γαμήλιας εκδήλωσης στις 30 Αυγούστου και με χειρόγραφη επισήμανση προτρέπουν τους καλεσμένους τους να συνεισφέρουν στο ταξίδι του μέλιτος με όποιο ποσό, με τις προεπιλογές να αρχίζουν από τα 100 δολάρια ενώ υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης χρημάτων από 10 έως 2.500 δολάρια.

Το αρχικό δημοσίευμα προκάλεσε πληθώρα σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον κ. Κασσελάκη να επιβεβαιώνει ότι έχει ανοίξει τη σχετική λίστα γάμου στη δημοφιλή στις ΗΠΑ πλατφόρμα γιατί οι καλεσμένοι είναι κυρίως από την Αμερική και για να υπάρχει, όπως είπε, διαφάνεια στα χρηματικά δώρα που θα συγκεντρώσει.

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος μέσα στο καλοκαίρι γίνεται αποδέκτης καταγγελιών για ελλείψεις και προβλήματα στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς σχολίασε τα σχετικά δημοσιεύματα για τη λίστα γάμου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβασε ειδική σελίδα για να μαζέψει χρήματα για τον γάμο του (εύχομαι βίον ανθόσπαρτον), αλλά δεν του πέρασε καν από το μυαλό, όλο το καλοκαίρι να μάζευε με κάποιον παρόμοιο τρόπο χρήματα, για τους απλήρωτους εργαζομένους της Αυγής».

Η πλατφόρμα είναι ανοιχτή σε σχόλια όπου ο κ. Κασσελάκης για μια ακόμη φορά έγινε αποδέκτης σεξιστικών επιθέσεων ενώ και στα social media επώνυμοι και ανώνυμοι φιλοκυβερνητικοί λογαριασμοί σχολίαζαν τη λίστα γάμου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Καθιστώ τον κ. Μητσοτάκη αποκλειστικά υπεύθυνο για το σύνολο των σχολίων μίσους και ομοφοβίας που λαμβάνουμε στην πιο προσωπική μας στιγμή. Έχουμε δει ότι για να ξεφύγει από δύσκολες στιγμές είναι ικανός για τα πάντα. Όχι όμως ως το σημείο αυτό. Υπάρχει ένα ηθικό όριο στην πολιτική αντιπαράθεση. Εκτός αν είσαι το τζάκι Μητσοτάκη», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης στην πλατφόρμα X.

Το γαμήλιο πάρτι του ζεύγους Κασσελάκη – Μακμπέθ θα κρατήσει τέσσερις ημέρες και προσκεκλημένοι θα αρχίζουν να καταφθάνουν στα Χανιά από τις 28 Αυγούστου με την κεντρική εκδήλωση να πραγματοποιείται στο Βοτανικό Κήπο Κρήτης στους πρόποδες των Λευκών Ορέων, πολύ κοντά στο χωριό Σκινέ απ’ όπου κατάγεται ο πατέρας του κ. Κασσελάκη.

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024 13:56 Σύνδεσμος σχολίου

    09:20 Δεν ξέρω σε ποια εποχή ζει, αν είναι θείος ή παππούς, εσύ πάντως ... νεαρέ, ζεις στην εποχή των άξεστων και των κανίβαλων.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024 09:20 Σύνδεσμος σχολίου

    23:46 Την τρύπια πεντάρα θα τη βγάλεις από την τρύπια κεφάλα σου ρε θείο; Άκου...τρύπια πεντάρα. Πού ζεις ρε παππού; Στο 1900;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 18 Αυγούστου 2024 23:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα τους βάλω μια τρύπια πεντάρα
    Τόσο αξιζουν

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 18 Αυγούστου 2024 10:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Πρόεδρος αριστερού κόμματος!

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...