Menu
RSS
Κυριακή, 07/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ελλάδα | Σφραγίστηκε beach bar με τις ξαπλώστρες στη θάλασσα

Ελλάδα | Σφραγίστηκε beach bar με τις ξαπλώστρες στη θάλασσα

Τον τρόπο που η καταγγελία για το beach bar στη Ρόδο -που είχε και φέτος ξαπλώστρες εντός της θάλασσας- έφτασε στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Όμηρος Τσάπαλος.

Όπως ανέφερε ο Όμηρος Τσάπαλος στο MEGA «πέρσι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας είχε πιαστεί για αυτή την παράβαση. Απομακρύνθηκαν οι κατασκευές και φέτος ό ίδιος επιχειρηματία πήγε και έκανε ξανά το ίδιο, απροκάλυπτα, χωρίς άδειες, χωρίς τίποτα σε επίπεδο νομοθέτησης».

«Μέσα σε 48 ώρες πρέπει να ξηλωθούν οι ξαπλώστρες»

Ακολούθως υπογράμμισε πως η καταγγελία ήρθε στο myCoast. «Έγινε ο έλεγχος χθες, και σφραγίστηκε το beach bar. Μέσα σε 48 ώρες πρέπει να ξηλωθούν οι ξαπλώστρες. Αφότου αποκτήσει τις άδεις, αφαιρέσει ό,τι παράνομο έχει, και πληρώσει το πρόστιμο μπορεί να ανοίξει», υπογράμμισε.

Τέλος, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του υπουργείου Οικονομικών, υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις παραβατών και θα σηκωθούν drone για να εντοπιστούν. Ωστόσο στην εν λόγω περίπτωση δεν εντοπίστηκε ο παραβάτης με αυτόν τον τρόπο.

Υπενθυμίζεται ότι κλιμάκιο στελεχών της κτηματικής υπηρεσίας και του λιμεναρχείου διενήργησε επιτόπιο έλεγχο και διαπίστωσε παράνομες παράνομες κατασκευές (19 μεταλλικές κατασκευές) εντός της θάλασσας καθώς και παραβάσεις στον αιγιαλό.

Παρά την καμπάνα που έπεσε πέρυσι στην επιχείρηση ανάλογη παράβαση διαπιστώθηκε και φέτος και λαμβάνονται αντίστοιχα διοικητικά μέτρα σε εφαρμογή του σχετικού νόμου που ψηφίστηκε πρόσφατα και προβλέπει συγκεκριμένους κανόνες λειτουργίας των επιχειρήσεων σε αιγιαλό και παραλίες.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...