Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Ντροπή σας" | Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν τον Αδωνη Γεωργιάδη στο νοσοκομείο Ρόδου (vd)

"Ντροπή σας" | Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν τον Αδωνη Γεωργιάδη στο νοσοκομείο Ρόδου (vd)

Δεν χαρίστηκαν οι υγειονομικοί και οι κάτοικοι στον υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη που επισκέφθηκε το νοοσοκομείο της Ρόδου, συνοδευόμενος από τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο.

Εργαζόμενοι του Νοσοκομείου τους περίμεναν  για να εκθέσουν τα παράπονα τους για την κάκιστη κατάσταση που επικρατεί, γράφει το τοπικό rodosreport.gr και δημοσιεύει σχετικό βίντεο.

Το πλήθος φώναζε «ντροπή σας» συνεχώς στον υπουργό Υγείας, ενώ ακούστηκαν πολλά παράπονα για την υποβάθμιση των παροχών υγείας στο νησί.

Παρά τη διεθνή φήμη του νησιού και τα εκατομμύρια τουρίστες υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις γιατρών και λοιπού προσωπικού, υποδομές σε άθλια κατάσταση, υποβαθμισμένα Κέντρα Υγείας και πολλά άλλα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα οι πολίτες της Ρόδου δεν φαίνονται διατεθειμένοι να δείξουν άλλη ανοχή στην υποβάθμιση του νησιού από τοπικούς και μη, άρχοντες.

https://www.documentonews.gr

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2024 08:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι άξιον απορίας το πώς κρατιούνται και δεν λιντσάρουν αυτό το αλαζονικό και ειρωνικό ακροδεξιό σκ@τό. Πραγματικά μου κάνει τεράστια εντύπωση. Όπου κι αν πάει οι εργαζόμενοι τον κράζουν ανελέητα, του εκθέτουν ακριβώς τα ίδια προβλήματα που αντιμετωπίζουν κι αυτό το ρεμάλι ως αντεπιχείρημα τους λέει ότι μπορεί να φωνάξει δυνατότερα από αυτούς αν το θέλει, ότι τον ψηφίζουν συνεχώς τα τελευταία χρόνια, λέει την ίδια καραμέλα ότι η οικονομία πετάει και μιλάει για διαμαρτυρίες αριστερών. Όλοι δηλαδή οι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας που έχουν ξεσηκωθεί, ειναι αριστεροί, γιατί έτσι βολεύει αυτό το σκουπίδι της πολιτικής. Αυτό είναι το αφήγημά του και το αφήγημα της αισχρής και τιποτένιας κυβέρνησής του και του κόπανου του αρχηγού του. Ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεε! Σας δουλεύουν ψιλό γαζί δεν το βλέπετε; Τι άλλο πρέπει να κάνουν δηλαδή για να ξυπνήσετε; Όπου σας βλέπουν στο δρόμο να σας π#δ@νε κιόλας στα όρθια;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2024 08:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Και λίγα είπαν

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2024 21:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Και λίγα του σούρανε

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...