Τέμπη | Ξεπέρασαν το 1.000.000 οι υπογραφές στο ψήφισμα Καρυστιανού

Ξεπέρασε τις 1.000.000 υπογραφές το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού στο change.org για την τραγωδία των Τεμπών.
Η ανταπόκριση του κόσμου είναι συγκλονιστική και αυτό αποτυπώνεται στο νούμερο των υπογραφών το οποίο αναμένεται να αυξηθεί και άλλο.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για νομοθετική πρωτοβουλία για την ενεργοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας όταν προκύπτουν ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων.
Σχετικά Άρθρα
- Μοναδικές Λαμπαδηδρομίες στην Δημητσάνα! (vd)
- Τζιούμης σε Βλάση: "Εύχομαι καλή δύναμη και μια γόνιμη θητεία, με επιτυχίες και ουσιαστικό έργο προς όφελος της εκπαίδευσης και της νέας γενιάς"
- Με τον Κωνσταντίνο Γραφάκο συναντήθηκαν εκπρόσωποι του Συλλόγου εθελοντών δασοπροστασίας και δασοπυρόσβεσης Ασέας
- Ρεκόρ στον αριθμό συμμετοχών στο 4ο Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης!
- Δεκαεννέα διακεκριμένοι ποιητές επιλέγουν την Τρίπολη για να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης!
1 σχόλιο
-
Από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί στην Ελλάδα. Μεγάλη ευθύνη φέρει και ο λαός που ψηφίζει τους άχρηστους.