Menu
RSS
Δευτέρα, 16/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ιδρυτική συνάντηση για το νέο κόμμα Λαφαζάνη

Ιδρυτική συνάντηση για το νέο κόμμα Λαφαζάνη
Το “Δημοκρατικό Κίνημα Εθνικής απελευθέρωσης” (ΔΗ.Κ.Ε.Α) πραγματοποιεί την Ιδρυτική του Συνάντηση τη Κυριακή, 29/1 και ώρα 11π.μ. στο Ξενοδοχείο Olympic Royale Hotel (στήλες Ολυμπίου Διός) στην Αθήνα.
Στην Ιδρυτική αυτή συνάντηση θα συζητηθεί και θα αποφασιστεί η Προγραμματική Διακήρυξη του Κινήματος και θα αναδειχθεί η ευρεία Πολιτική Επιτροπή που θα διευθύνει την πορεία του.
Η Ιδρυτική Συνάντηση του (ΔΗ.Κ.Ε.Α) είναι ΑΝΟΙΚΤΗ και σε αυτήν μπορούν να παραυρεθούν όσοι/ες θέλουν να συμμετάσχουν στην νέα πολιτική προσπάθεια αλλά και όσοι απλώς ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν από πρώτο χέρι τις αρχικές θέσεις, απόψεις και στόχους του Κινήματος.
Την Ιδρυτική Συνάντηση θα ανοίξει ο Παν. Λαφαζάνης, ο οποίος θα αναφερθεί στον χαρακτήρα, την ιδεολογικοπολιτική φυσιογνωμία του Κινήματος και τους βασικούς στόχους του για ένα μεγάλο πλειοψηφικό δημοκρατικό πατριωτικό ριζοσπαστικό λαϊκό απελευθερωτικό μέτωπο στη χώρα.
Ένα κίνημα που θα ανατρέψει το σημερινό φαύλο, ολιγαρχικό, διεφθαρμένο και υποτελές πολιτικοοικονομικό κατεστημένο και σκηνικό με όραμα μια νέα ανεξάρτητη, παραγωγική, τεχνολογικά προωθημένη, δημοκρατική, κοινωνικά δίκαιη Ελλάδα.
Ένα κίνημα το οποίο θα επαναθεμελιώσει το κράτος και θα ακολουθήσει νέους πολυδιάστατους διεθνείς οικονομικούς και εξωτερικούς προσανατολισμούς, μακριά από τις σημερινές νεοαποικιακές εξαρτήσεις στα Δυτικά κέντρα, μακριά από την ολιγαρχική χειραγώγηση πολιτικής και οικονομίας και τις επιλογές κατευνασμού και υποχωρήσεων απέναντι στον Τουρκικό επεκτατισμό.
Ένα κίνημα που θα απορρίπτει τις αντιρώσικες ψυχώσεις και θα διαμορφώσει θετικές σχέσεις συνεργασίας με τη Ρωσία, την Ευρασιατική Ένωση και τους BRICS και θα προασπίζει την εθνική και πολιτιστική μας ταυτότητα απέναντι στις σημερινές επιλογές της αποεθνοποίησης αλλά και απέναντι στις εκστρατείες υποχρεωτικότητας που, με πρόσχημα την καταπολέμηση του κορονοϊού, επιχειρούν να περάσουν τα σχέδια πειθάρχησης και ελέγχου της επιδιωκόμενης νέας καταστροφικής τάξης πραγμάτων.
Μετά την παρέμβαση του Παν. Λαφαζάνη θα ακολουθήσει συζήτηση και η συνάντηση θα ολοκληρωθεί με τη λήψη αποφάσεων.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...