Προχωρούν τα έργα στο δρόμο Δημητσάνα – Στεμνίτσα – Ελληνικό -Μεγαλόπολη

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός χθες 21-9-2023 στο έργο «Συντήρηση και βελτίωση της επαρχιακής οδού Δημητσάνα – Στεμνίτσα – Ελληνικό -Μεγαλόπολη» προϋπολογισμού 500.000 €.
Υλοποιείται το έργο οδικής ασφάλειας που είναι απαραίτητο για την περιοχή.
Άμεσα αποκαταστήσαμε το βύθισμα που προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα στο δρόμο Δημητσάνα- Στεμνίτσα – Ελληνικό - Μεγαλόπολη.
Επίσης εγκαταστάθηκε ο εργολάβος για το έργο «Συντήρηση και βελτίωση κατά τμήματα της οδού Ελληνικό -Ι.Μ. Προδρόμου - Στεμνίτσα » προϋπολογισμού 300.000 €.
Τηρούμε τις δεσμεύσεις μας προς τους πολίτες.
Σχετικά Άρθρα
- Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Χουνάν και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου! (vd)
- Την Κυριακή το 40ήμερο Μνημόσυνο του Αριστείδη Χαρώνη στην Τρίπολη
- Κυκλοφοριακά μέτρα για έργα στη Βόρεια Κυνουρία
- Κατολισθήσεις | Επιστολή διαμαρτυρίας από προέδρους χωριών της κάτω Γορτυνίας στο περιφερειακό συμβούλιο
- Δεντροφυτευτές Εν Δράσει στην Μεγαλόπολη
1 σχόλιο
-
Ο Σκαντζος είναι ο μόνος αντιπεριφερειάρχης, όχι μόνο της τωρινής περιφερειακής αρχής αλλά και γενικά, που έχει φανεί στην Γορτυνία, τόσο με τα πολυάριθμα έργα του όσο και με τη φυσική του παρουσία. Όσο για δημάρχους και αντιδημαρχους που παλεύουν να καρπωθούν τα έργα της περιφέρειας, ησυχάστε λίγο. Οι πολίτες ξέρουν.