Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μάντζος: "Όχι συνεργασίες ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές"

Μάντζος: "Όχι συνεργασίες ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές"

Ο κ. Μάντζος σημείωσε πως «δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή ούτε deals κορυφής, ούτε μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ ή κάποιο άλλο κόμμα να μοιράσουν τα ιμάτια της αυτοδιοίκησης».

Και ανέφερε πως «εμείς δεν είμαστε αυτής της λογικής. Έχουμε και τα πρόσωπα και τις παρατάξεις, όπως και στα δύσκολα χρόνια, ώστε να στηριχτούμε στις δυνάμεις μας στις περιφέρειες και στους μεγάλους δήμους της χώρας, απηχώντας τις δικές μας απόψεις για την αυτοδιοίκηση, την περιφερειακή ανάπτυξη, και εκφράζοντας αυθεντικά τις ανάγκες των πολιτών στην τοπική κοινωνία».

 
 

Ο Δημήτρης Μάντζος εκτίμησε ότι η αυτοδιοίκηση δεν θα πρέπει να είναι αμιγώς κομματικά περιχαρακωμένη, υπογραμμίζοντας ότι «εμείς θέλουμε μία αυτοδιοίκηση, η οποία δεν θα είναι απλώς ένα πάρκινγκ αρμοδιοτήτων και ευθυνών από την κεντρική διοίκηση. Θέλουμε μια πραγματική αυτοδιοίκηση που θα έχει πραγματική αποκέντρωση αρμοδιοτήτων, αλλά θα διαθέτει και τους πόρους και τους ανθρώπους να υλοποιήσει τις πολιτικές της».

«Θέλουμε να δούμε την αυτοδιοίκηση ως τη μεγάλη ευκαιρία για την παράταξή μας να πυκνώσει τις δυνάμεις της σε έναν τομέα, όπου επί πολλά έτη συντηρεί ζωντανές τις βαθιές της ρίζες. Δεν είναι παραταξιακό φετίχ. Θέλουμε να δούμε τους ανθρώπους μας και τις παρατάξεις μας να παραμένουν ισχυρές και να ισχυροποιούνται ακόμη περισσότερο, διότι αυτά θα είναι καλά νέα για όλη την κοινωνία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

4 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 23:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Τράβα ρε αερολογε καί σύ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 11:25 Σύνδεσμος σχολίου

    ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ! ΤΡΕΙΣ ( 3 ) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ! Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ! ΕΧΕΣΘΗ Η ΦΟΡΒΑΣ ΕΝ ΤΩ ΑΛΩΝΙΩ ! ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΑΓΜΑ Ο ΜΙΚΡΟΜΕΓΑΛΙΣΜΟΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΕΞΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΝΑΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑ !!!! ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΙ ΣΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 10:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Funds γαρ!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 10:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Κακό τού κεφαλιού σας.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...