Κοπή πίτας των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Τρίπολη
Στην Τρίπολη βρέθηκε την περ. Παρασκευή 31 Ιανουαρίου ο Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου Δημήτρης Κατσαρός, με την ευκαιρία της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Τρίπολη, παρουσία Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Επιφανίου, του αναπληρωτή Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Χρήστου Λαμπρόπουλου, του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αρκαδίας, Κωνσταντίνου Μανδρώνη, του Γενικού Διευθυντή Εσωτερικής Λειτουργίας, Νικολάου Παπαθεοδώρου, προϊσταμένων και υπαλλήλων όλων των υπηρεσιών της Α.Δ.Π.Δ.Ε.&Ι.
Ο κ. Κατσαρός ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους προϊσταμένους και υπαλλήλους των υπηρεσιών για τη συνέπειά τους στο σημαντικό έργο που επιτελούν και τους ευχήθηκε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και υγεία.
Σχετικά Άρθρα
- Νέα πεζοδρόμια στην ΟΗΕ | Κώστας Τζιούμης: «Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, αλλάζουμε την πόλη και τα χωριά μας» (vd)
- «Ανακαλύπτοντας τη Δημιουργική Τεχνητή Νοημοσύνη στην Τάξη του 21ου Αιώνα» | Σεμινάριο στο 12ο δημοτικό σχολείο Τρίπολης
- Οι Παπαραίοι κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτας τους για το 2025
- Γιάννης Κατσίρης: "Ο δήμος και η ΔΕΥΑΤ έχει γίνει μια οικογενειακή υπόθεση"
- ΠΑΕ Αστέρας για τον κόσμο: "Η φωνή σας, η δύναμή μας"