Menu
RSS
Δευτέρα, 28/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Η νέα ψηφιακή εποχή της Αναπτυξιακής Αρκαδίας

Η νέα ψηφιακή εποχή της Αναπτυξιακής Αρκαδίας

Σε μία νέα ψηφιακή εποχή απόλυτης διαφάνειας εισήλθε η «Αρκαδία Α.Ε.» - Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Για πρώτη φορά, από τη στιγμή που ιδρύθηκε (1997),  ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Αρκαδία ΑΕ, έχει εξασφαλίσει πιστοποιήσεις ποιότητας στις παρεχόμενες υπηρεσίες της και στην εκτέλεση των έργων που αναλαμβάνει (ISO 9001 και ΕΛΟΤ 1429), και ολοκληρώνετε με την πιστοποίηση της με το Διεθνές πρότυπο Ασφάλειας Πληροφοριών ISO 27001:2013. Οι στόχοι δε, θα ανασκοπούνται με στόχο τη συνεχή βελτίωση του συστήματος.

Για πρώτη φορά, από τη στιγμή που ιδρύθηκε (1997), αξίζει να υπογραμμιστεί ότι η Αναπτυξιακή Αρκαδίας, διαθέτει ιστοσελίδα (https://arkadia-aota.gr) και Μητρώο Συνεργατών ενώ οι αποφάσεις της αναρτώνται στον ιστότοπο της «Διαύγειας».

 Στην ιστοσελίδα της εταιρίας, την οποία μπορεί να επισκεφθεί κάθε πολίτης, υπάρχει η δυνατότητα ενημέρωσης για τους διαγωνισμούς και τα έργα, ειδικά του Ειδικού Ανταποδοτικού Πόρου από την ΔΕΗ της Μεγαλόπολης  , τον σκοπό και τους μετόχους, αλλά και τις οικονομικές καταστάσεις του Αναπτυξιακού Οργανισμού Αρκαδία ΑΕ.

Αυτή η νέα εποχή – για τα δεδομένα της εταιρίας- αποδεικνύει την ξεκάθαρη στόχευση του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις που οι μέτοχοι της καθορίζουν, για άνοιγμα της εταιρείας στην τοπική κοινωνία, την ενεργή συμμετοχή της στους ωφελούμενους Δήμους τόσο μέσα  από το πρόγραμμα “Δίκαιης Μετάβασης “,όσο και με την πλήρη αξιοποίηση του

” Ειδικού Πόρου της Μεγαλόπολη ¨τελευταία χρηματοδοτικά εργαλεία ανάπτυξης των περιοχών ,με  εξωστρέφεια και πλήρη διαφάνεια, σε όλα τα επίπεδα, ως ο ρόλος ενός σύγχρονου Αναπτυξιακού Οργανισμού ορίζει..

                                                                                               ΤΟ ΔΣ

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...