Menu
RSS
Πέμπτη, 04/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Υπογραφές για το αρδευτικό της Τάκας | Τζιούμης: "Στόχος να στηρίζουμε ενεργά την αγροτική παραγωγή, τις νέες θέσεις εργασίας και τη ζωή στην ύπαιθρο"

Υπογραφές για το αρδευτικό της Τάκας | Τζιούμης: "Στόχος να στηρίζουμε ενεργά την αγροτική παραγωγή, τις νέες θέσεις εργασίας και τη ζωή στην ύπαιθρο"
Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης προχώρησε σε ανάρτηση στο facebook για τα αρδευτικά δίκτυα Τάκας.

Γράφει: "Ένα σημαντικό αρδευτικό έργο υπεγράφη για την περιοχή μας συνολικού προϋπολογισμού 26.100.000,00€. Η τροποποιητική απόφαση αφορά την ένταξη του υποέργου (με μια σειρά από υποέργα): «Αρδευτικά δίκτυα Τάκας Ν.Αρκαδίας», όπου με τη νέα απόφαση διαμορφώνεται εκ νέου μεγαλύτερο ποσό από το προηγούμενο.

Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί για μας βασικό πυλώνα ανάπτυξης και παράλληλα στόχος μας είναι να στηρίζουμε ενεργά την αγροτική παραγωγή, τις νέες θέσεις εργασίας και τη ζωή στην ύπαιθρο. Με την ένταξη τέτοιων έργων επιταχύνεται η ενεργειακή εκμετάλλευση με παράλληλη εξοικονόμηση ύδατος και ενέργειας."

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024 08:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά ο δήμαρχος των έργων δίψασεεε και αποφάσισε να ασχοληθεί μετά 6 χρόνια με την τάκα , τα προηγούμενα χρόνια τους ενδιέφερε η βόλτα στην τάκα και ρίχνανε πίσσες και ποδηλατοδρόμους α μην ξεχάσουμε και τον Λαγό με την παρέα του που κάνανε βόλτες με ένα σκάφος και βγάζανε φωτογραφίες , δήμαρχε αυτά είναι πραγματικά έργα που πρέπει να ασχοληθείς και όχι τα πεζοδρόμια και οι πλατείες καλά και αυτά αλλά με την σειρά τους , κάλιο αργά παρά ποτέ , μην πάει ο Νούσας. στον ΠΑΡΑ κάμπια σχέση !!!!!!!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024 00:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Τον ΑΔΑ της απόφασης δεν βλέπουμε όμως.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...