Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δήμας από την Κυνουρία: "Την Κυριακή στέλνουμε όλοι μαζί ένα ισχυρό μήνυμα νίκης"

Δήμας από την Κυνουρία: "Την Κυριακή στέλνουμε όλοι μαζί ένα ισχυρό μήνυμα νίκης"
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και βουλευτής ΝΔ Κορινθίας, Χρίστος Δήμας επισκέφθηκε ενόψει ευρωεκλογών την Κυνουρία.
Ο ίδιος έγραψε ... 
?Επισκέφτηκα σήμερα το Λεωνίδιο, τον Τυρό και το Άστρος Κυνουρίας, όπου συζήτησα με πολίτες, φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αγρότες αλλά και με επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής για το Κυβερνητικό έργο, για το διακύβευμα των επερχόμενων Ευρωεκλογών και για τα ζητήματα της καθημερινότητας.
?️ Την ερχόμενη Κυριακή στέλνουμε όλοι μαζί ένα ισχυρό μήνυμα νίκης για να διαδραματίσει η Ελλάδα έναν ακόμα πιο ενεργό ρόλο στις λήψεις αποφάσεων στην Ευρώπη.
☝️Η Ελλάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει και να συνδιαμορφώσει το μέλλον της Ευρώπης, όπως κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια. Σήμερα η ανάγκη αυτή είναι ακόμα μεγαλύτερη, καθώς έχουμε μπροστά μας προκλήσεις όπως ο πόλεμος, η ενεργειακή και κλιματική κρίση, που δεν μας επιτρέπουν καθυστερήσεις και αναβολές.
?? Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας πως οι διαδικασίες και η εκπροσώπηση μας στις Βρυξέλλες έχουν πολύ μεγάλη σημασία για τη ζωή μας και για το μέλλον μας.
? Στο κλιμάκιο μετείχαν επίσης ο Βουλευτής Αργολίδας με τη Νέα Δημοκρατία Γιάννης Ανδριανός, ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρης Σκάλκος, η πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αρκαδίας Βάλια Μαυραιδοπούλου, καθώς και κομματικά στελέχη από δημοτικές τοπικές οργανώσεις.

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024 16:48 Σύνδεσμος σχολίου

    14:09 Μάλλον τ' αρχ@@@@ μου θα πάρει στην Αρκαδία η Νέα Δολοπλοκία. Και μαζί μ' αυτή κι εσύ. Καλομελέτα και σού' ρχονται. Ετοίμαζε τις χούφτες σου. Και τις δύο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024 14:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα κουδουνίζει η Αρκαδία τη Κυριακή 25% θα πάρει η Νέα Δημοκρατία στο νόμο

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...