Επιστολή στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή: "Η Ολυμπιακή Φλόγα να περάσει από Δημητσάνα και Μεγαλόπολη"!
Σχετικά Άρθρα
- Διήμερο αντικαπνιστικών εκδηλώσεων από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας
- Τρίπολη | Αγρυπνία στο Ναό Αγίου Τρύφωνα
- Έκτη συνεχόμενη νίκη και μία ... ανάσα από την 4η θέση ο Αστέρας Τρίπολης AKTOR!
- Κάθε δυνατότητα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας θα διεκδικήσει ο Αετός Δάρα
- Λέκκας για σεισμούς στη Σαντορίνη: "Ανοιχτό το σενάριο για μικρό τσουνάμι"
6 σχόλια
-
10:24 Νωρίς το απόφάσισες εσύ να του απαντήσεις από το Φεβρουάριο που σου έγραψε το σχόλιο. Ταχύτατος
-
09:42 ειλικρινά με καθηλώσατε με το λόγο σας, παρολά αυτά εγώ συνεχίζω να μιλάω με σαβασμό αν και δε ξέρω ποιος ή ποια είστε, με ρωτατε τι θα κάνω για αυτο, τι ακριβώς θέλετε να κάνω? να σας κάνω ΝΤΑ?
Συζήτηση δημοτικού σχολείου κάνετε!
Καλημέρα σας! -
01:59 Για να καταλλάβω, ΕΣΥ δηλαδή θίχτηκες και ζητάς να ανακαλέσει κάποιος παντελώς άγνωστος ανώνυμος γιατί σου απευθύνθηκε στον ενικό, ο οποίος δεν ξέρει πώς είσαι και ποιός είσαι, ούτε κι εσύ ξέρεις πώς είναι και ποιός είναι. Είπε το όνομά σου και θίχτηκες; Εκτός κι αν θεωρείς ότι επειδή ΕΣΥ υπογράφεις ως "Απόστρατος Γορτύνιος" δεν είσαι ανώνυμος και αυτό είναι το ονοματεπώνυμό σου. Κι εγώ λοιπόν σου απευθύνομαι στον ενικό, τι θα κάνεις γι' αυτό; Όπως θέλω θα απευθύνομαι σε όποιον θέλω, από τη στιγμή που δεν ξέρω κανέναν και δεν με ξέρει κανένας και δεν αναφέρομαι ονομαστικά σε κάποιον. Το κατάλαβες ή να στο ζωγραφίσω κιόλας;
-
9:49 αν θεωρείτε αυτό διαφήμιση για έναν τόπο τότε μάλλον κάτι κάνετε λάθος..... Είναι ένα γεγονός θα περάσει (?) Θα σταματήσει (?) Και τέλος τα φώτα θα σβήσουν. Επίσης το ΕΣΥ που χρησιμοποιήσατε παρακαλώ να το ανακαλέσετε ούτε στρατό πήγαμε μαζί ούτε φιλαράκια είμαστε..... Διαφήμιση σε έναν τόπο είναι άλλα πράγματα και η Δημητσάνα δεν έχει ανάγκη τέτοιας διαφήμισης από μια φορά που θα περάσει η Ολυμπιακή φλόγα, σε φροντίσουν κάποιοι να διαφημίζουν σωστά τον τόπο τους με τη συμπεριφοράς τους και η φλόγα θα περάσει και θα φύγει χωρίς να αφήσει κανένα κέρδος για τη Δημητσάνα.
-
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ
-
Το νυν συμβούλιο της αδελφότητας έλεγε για τα μη πεπραγμένα έργα του προηγούμενου συμβουλίου...... Αυτό τώρα θεωρείται έργο ??? Σε τι θα ωφελήσει το πέρασμα της ολυμπιακής φλόγας από τη Δημητσάνα???