Menu
RSS
Παρασκευή, 27/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Σκαντζός για Τέμπη: "Nα συναινέσουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις για τις παθογένειες του δημόσιου τομέα. Λύση η αξιολόγηση"

Σκαντζός για Τέμπη: "Nα συναινέσουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις για τις παθογένειες του δημόσιου τομέα. Λύση η αξιολόγηση"

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου με μοναδικό θέμα «Η Εθνική τραγωδία στα Τέμπη – Πολιτικές ευθύνες».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Μανώλης Σκαντζός, είπε: «Σεβόμενοι τη μνήμη αυτών των παιδιών, πρέπει να αποφύγουμε τις κομματικές τοποθετήσεις, διότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια τραγική αλήθεια. Μας αρέσει η εικόνα που παρουσιάζεται για δημοσίους λειτουργούς, για το βαθύ κράτος; Σας αρέσει αυτή η εικόνα; Αυτή δεν είναι η παθογένεια του δημοσίου; Δεν τη γνωρίζαμε; Αυτό ανάδειξε κυρίως αυτό το τραγικό δυστύχημα. Οι δημόσιες συμβάσεις δεν αποτελούν παθογένεια; Να αφήσουμε το μικροκομματικό και θα πρέπει όλοι τι χρειάζεται για να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Χρειάζεται να συναινέσουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις για τις παθογένειες του δημόσιου τομέα. Η μόνη λύση είναι η αξιολόγηση και το δεύτερο είναι να λύσουμε το πρόβλημα με τη γραφειοκρατία στις δημόσιες συμβάσεις.»

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 21:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο κ. Μανωλης είναι άρχοντας !

  • Παναγιωτης Ευαγγελου
    Παναγιωτης Ευαγγελου Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 03:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Η αξιολόγηση δεν ειναι η μόνη λύση, Ειναι μέρος της λύσης.
    Οταν μεταφέρεις την ευθύνη των ατυχημάτων απο την Τραινοσε στο Ελληνικό Δημόσιο και το τελευταίο δεν νοιάζεται, έτσι έρχονται τα κακά.
    Χρειάζεται και η Τραινοσε να έχει μερίδιο της ευθύνης των ατυχημάτων, οπότε να ενδιαφέρεται η ίδια ή η σφαλιστική της εταιρεία που ίσως χρησιποποιήσει. Επίσης καθαρή και αδιάκοπη γραμμή ευθυνών στο Δημόσιο, με αυτηρες ποινες και ελέγχους. (Εδώ μπαίνει η αξιολόγηση.)
    Εαν ο Υπουργός ηταν καλός Manager, το θέμα το ατυχημάτων και της ευθύνης των έπρεπε να το μεριμνήσει άμεσα. Έτσι δεν θα είχαμε την τραγωδία. Την ευθύνη συνεπώς την έχει ο Πρωθυποθργός ακεραία για τα μαθητούδια που επιλέγει για Υπουργούς (Βλέπε Χατζηδάκη, Καραμανλή). Και να κοιτάμε πισω για μαθήματα και όχι για μεταθέσουμε τις ευθύνες.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...