Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τριήμερο Θεοφανείων | Πληρότητα κοντά στο 90% για την ορεινή Αρκαδία!

Τριήμερο Θεοφανείων | Πληρότητα κοντά στο 90% για την ορεινή Αρκαδία!

Με αισιόδοξα μηνύματα ξεκίνησε η φετινή χειμερινή σεζόν, τόσο για τον κλάδο των βραχυχρόνιων μισθώσεων, όσο και για τους ξενοδόχους ορεινών περιοχών.

Η «φουλ» σεζόν για τους ιδιοκτήτες ακινήτων εγγεγραμμένων σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, είναι κυρίως το χρονικό διάστημα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, των Θεοφανίων, καθώς και τα διήμερα – τριήμερα που ξεκινούν ιδιαίτερα από τα μέσα Νοεμβρίου έως και τα τέλη Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που προκύπτουν από ιστοσελίδες βραχυχρόνιων μισθώσεων και έρευνας του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates, για αυτοτελή διαμερίσματα/κατοικίες, οι διακοπές συνεχίζονται το πρώτο τριήμερο της νέας χρονιάς, το τριήμερο των Φώτων προ-κρατήσεις που στους δημοφιλείς προορισμούς είναι άνω του 85% και αγγίζουν ακόμη και το 99%,

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι τα υψηλά ποσοστά προ-κρατήσεων που καταγράφονται, αφορούν αποκλειστικά ακίνητα που διατίθενται και είναι εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, δεν αφορούν ξενοδοχειακές μονάδες ή/και πανσιόν. Παράλληλα, θα πρέπει να τονίσουμε ότι η δυναμικότητα, τα εγγεγραμμένα διαμερίσματα ή/και κατοικίες σε πολλούς χειμερινούς προορισμούς είναι περιορισμένη.

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται και στους χειμερινούς προορισμούς του Νομού Αρκαδίας, με τις προ-κρατήσεις στη Δημητσάνα, το Βυτίνα, τη Στεμνίτσα και τα Λαγκάδια, να κυμαίνονται από 85% έως και 90% για το τριήμερο των Φώτων. Το καλό οδικό δίκτυο που συνδέει την Αθήνα με τον Νομό Αρκαδίας, έχει αναδείξει τους Αρκαδικούς χειμερινούς προορισμούς τα τελευταία χρόνια σε «must» προορισμούς τόσο για τις ημέρες των εορτών, όσο και για αποδράσεις διημέρων και τριημέρων τους χειμερινούς μήνες. Το κόστος διαμονής για δυο διανυκτερεύσεις στους Αρκαδικούς προορισμούς κυμαίνεται από 306€ έως και 803€. Οι Αρκαδικοί προορισμοί, διαθέτουν προς μίσθωση κυρίως ολόκληρα αρχοντικά 80τμ -120τμ.

https://www.imerisia.gr/

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...