Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα επιχειρηματική επένδυση στο κέντρο της πόλης!

Νέα επιχειρηματική επένδυση στο κέντρο της πόλης!
Η Γαρυφαλιά Μποσμή και ο Κωνσταντίνος Κοσμόπουλος είναι δύο νέοι και δραστήριοι Αρκάδες, όπου αποφάσισαν να
επιστρέψουν έπειτα από πολλά χρόνια στα πάτρια εδάφη, αποχαιρετώντας για πάντα την Αθήνα όπου σπούδασαν και απέκτησαν την επαγγελματική τους εμπειρία, τα τελευταία 12 χρόνια!

013

 
Η απόφαση αυτή «ξύπνησε» το όνειρο της δημιουργίας ενός πολυχώρου στην καρδιά της Τρίπολης! Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 έγιναν τα εγκαίνια του Δικηγορικού Γραφείου της Γαρυφαλιάς Μποσμή , Δικηγόρου Παρ’ Αρείω Πάγω και του συμβουλευτικού γραφείου του Κωνσταντίνου Κοσμόπουλου, Συμβούλου Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα σε όλη την Ελλάδα.

015

 
Πλήθος κόσμου τίμησαν με την παρουσία τους και γέμισαν με ευχές για το νέο ξεκίνημα του επαγγελματικού τους χώρου στην γενέτειρά τους, την Τρίπολη.
 
Η Γαρυφαλιά Μποσμή και ο Κωνσταντίνος Κοσμόπουλος ανέφεραν μεταξύ άλλων:
 
«Η επιστροφή μας στα πάτρια εδάφη σηματοδοτεί για εμάς ένα νέο κύκλο δραστηριοτήτων, ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες απαιτήσεις και προκλήσεις της καθημερινότητας. Η συνέπεια, η σοβαρότητα, η ειλικρίνεια και το αίσθημα ευθύνης αποτελούν βασικές αρχές των γραφείων μας, τα οποία είναι στη διάθεσή σας, για την καλύτερη δυνατή προάσπιση των συμφερόντων σας και ανάπτυξη της επιχείρησής σας.»
 
Το «Καλημέρα Αρκαδία» εύχεται καλές δουλειές στην Γαρυφαλιά και τον Κωνσταντίνο, όπου με την ήδη καταξιωμένη πορεία στους επαγγελματικούς τους κλάδους θα ανεβάσουν το επίπεδο υπηρεσιών ένα σκαλί ακόμα παραπάνω στην πόλη μας!
 
Βιογραφικά
 

Η Γαρυφαλιά Μποσμή είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω. Με καταγωγή από τη Γορτυνία Αρκαδίας και μεγαλωμένη στην Τρίπολη, αποφοίτησε από τη Νομική Αθηνών και εργάστηκε στην Αθήνα για περίπου 12 χρόνια.

Υπήρξε Νομική Σύμβουλος μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών ομίλων εταιριών και Δικηγόρος φυσικών προσώπων. Πρόσφατα μετατέθηκε στο Δικηγορικό Σύλλογο Τρίπολης , ιδρύοντας νέο δικηγορικό γραφείο στην πόλη της Τρίπολης και παρέχοντας ολοκληρωμένες νομικές υπηρεσίες σε επίπεδο δικαστηριακής εκπροσώπησης αλλά και συμβουλευτικές υπηρεσίες, μεταξύ άλλων σε υποθέσεις Αστικού Δικαίου (Οικογενειακό δίκαιο, Κληρονομικό Δίκαιο), υποθέσεις Ακινήτων, Κτηματολογίου, Εταιριών , Εμπορικών διαπραγματεύσεων και συνεργασιών, Συμβάσεων και υποθέσεις Αποζημιώσεων, υποθέσεις Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Στόχος της είναι η ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση των υποθέσεών σας.

 
Ο Κωνσταντίνος Κοσμόπουλος είναι  Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τρίπολη, όπου διατηρεί γραφείο από το Μάιο 2022, το οποίο εξειδικεύεται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα σε όλη την Ελλάδα , την Ανάπτυξη Επιχειρήσεων, Μελέτες Επιδοτούμενων Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και Αναπτυξιακό Νόμο- Ταμείο Ανάκαμψης) , Προγράμματα ΕΣΠΑ, Προγράμματα σχετικά με την Αγροτική Ανάπτυξη και την Αξιοποίηση Ευκαιριών Χρηματοδότησης.Κύριο αντικείμενό του είναι η υποβολή αιτήσεων υπαγωγής σε όλα τα επιδοτούμενα προγράμματα, καθώς και στον Αναπτυξιακό Νόμο,  η εκπόνηση και αξιολόγηση επενδυτικών σχεδίων και η συνολική διαχείριση επενδυτικών έργων.
 
Διαθέτει πολυετή εμπειρία ως Ελεγκτής, λόγω της προηγούμενης απασχόλησής του για σχεδόν 10 έτη ως Οικονομικός Πιστοποιητής- Ελεγκτής στην «ΕΛΑΝΕΤ – Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία- Αστική Μη Κερδοσκοπική» , ετέρο του ΕΦΕΠΑΕ για την περιφέρεια Αττικής και Βορείου- Νοτίου Αιγαίου,  με κύρια ευθύνη τον οικονομικό έλεγχο των επενδυτικών προτάσεων (επιχειρήσεων), που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2007-2013 και 2014-2020.
Διεύθυνση γραφείων: Ισαάκ & Σολωμού 20, 1ος όροφος, Πλατεία Πετρινού- Τρίπολη
 
Στοιχεία επικοινωνίας:
Γαρυφαλιά Μποσμή – Δικηγόρος :  2710221522, 6972153297
Κωνσταντίνος Κοσμόπουλος- Σύμβουλος επιχειρήσεων: 2710221554, 6948529749

Δείτε εικόνες 

3 σχόλια

  • Δημήτρης Παπαδόπουλος
    Δημήτρης Παπαδόπουλος Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 13:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι νέοι επιστρέφουν στην πατρίδα τους. Αυτό είναι το πιο ηχηρό μήνυμα. Συγχαρητήρια!

  • Γεωργία Κ.
    Γεωργία Κ. Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 13:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Εξαιρετικά παιδιά, έχουν λαμπρό μέλλον!

  • Κώστας
    Κώστας Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 13:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλές δουλειές!

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...