Menu
RSS
Δευτέρα, 14/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Κυνήγι Θησαυρού στην Τρίπολη!

Κυνήγι Θησαυρού στην Τρίπολη!

Ο Δήμος Τρίπολης, σε συνεργασία με την ομάδα "Η φάση είναι mountains" και τον "Σύλλογο Συνεργασίας & Αλληλεγγύης Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης", σας προσκαλούν σε μια δωρεάν ξεχωριστή εκδήλωση στο πλαίσιο του προγράμματος PROGRESS.

Το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα PROGRESS στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και την εκπαίδευση της τοπικής κοινότητας σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, βιώσιμης γεωργίας και κλιματικής αλλαγής. Μέσα από καινοτόμες δράσεις και τη συνεργασία με διάφορους φορείς, το πρόγραμμα προσφέρει ευκαιρίες συμμετοχής σε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες με σκοπό την ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης.

Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνεται η δράση με τίτλο "Κυνήγι Θησαυρού στην Τρίπολη: Προστατεύοντας το Περιβάλλον και Ανακαλύπτοντας τη Φύση". Μια μοναδική ευκαιρία για τα παιδιά δημοτικού να συμμετάσχουν σε διασκεδαστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες όπως: Kυνήγι θησαυρού, Παιχνίδια Επιβίωσης, Σχοινί Ισορροπίας, Τοξοβολία, που θα τους βοηθήσει να γνωρίσουν καλύτερα την τοπική φύση και τα περιβαλλοντικά ζητήματα της περιοχής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024, στις 11:00 το πρωί, στο Άλσος Αγίου Γεωργίου στην Τρίπολη.

Μετά τις δράσεις, προσκαλούμε τους συμμετέχοντες να φέρουν μαζί τους ένα σνακ για να απολαύσουν όλοι μαζί ένα όμορφο πικ νικ στο φυσικό τοπίο του άλσους.

Ελάτε να διασκεδάσουμε, να μάθουμε και να προστατεύσουμε το περιβάλλον μας, συνδυάζοντας δράση και ξεκούραση σε μια μοναδική εμπειρία!

Η δράση απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού, απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής έως 16/10/2024, στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σας περιμένουμε όλους με χαρά!

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...