Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στην τελική ευθεία με κορυφαίες συμμετοχές το Tyros Triathlon 2024!

Στην τελική ευθεία με κορυφαίες συμμετοχές το Tyros Triathlon 2024!

Η ώρα για την εκκίνηση του TyrosTriathlon 2024 πλησιάζει.

Οι ετοιμασίες για το αθλητικό ραντεβού στον Τυρό Αρκαδίας 22 Σεπτεμβρίου, στην πανέμορφη Νότια Κυνουρία, βρίσκονται στην τελική ευθεία και οι διοργανωτές δηλώνουν πανέτοιμοι να υποδεχτούν αθλητές, αθλούμενους και συνοδούς σε μια γιορτή του αθλητισμού.

Η Κοινσεπ «Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ» με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και της Τ.Ο.Ε, έχει φροντίσει για μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου σε καταπληκτικές διαδρομές, σε μια από τις ομορφότερες παραθαλάσσιες πόλεις της Πελοποννήσου.

Ο χαρακτήρας του καταξιωμένου και ποιοτικού αγώνα ενισχύεται και από τις συμμετοχές σημαντικών αθλητών που έχουν στο καλεντάρι τους τη διοργάνωση και έχουν ήδη δηλώσει παρών για την εκκίνηση του Tyros Triathlon 2024.

Η διοργάνωση  περιλαμβάνει αγώνα SPRINT Triathlon( 750m κολύμβηση / 20km ποδήλατο / 5km τρέξιμο) με εκκίνηση την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 09:00 και παιδικούς αγώνες swim – run.

Την ίδια ημέρα μια νέα εμπειρία έρχεται να προστεθεί καθώς θα πραγματοποιηθεί και αγώνας Aquathlon (κολύμβηση 750μ, και 5000μ. τρέξιμο) στις ίδιες διαδρομές του sprint.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...