12 Αυγούστου | Συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου στη Σπάρτη

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ένας από τους κορυφαίους μουσικούς και τραγουδοποιούς της χώρας μας, στήνει μια μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών με τον ιδιαίτερο τρόπο που το έκανε στην τηλεοπτική εκπομπή του, το «Μουσικό Κουτί».
Μαζί του, η Βίκυ Καρατζόγλου, μία από τις νεότερες αναγνωρίσιμες γνήσιες λαϊκές φωνές, έχει ήδη χαράξει μία ιδιαίτερη πορεία στο χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής.
Σταθερός συνοδοιπόρος του Νίκου, ο απαράμιλλος Βύρων Τσουράπης, νέος τραγουδοποιός και μέλος της μπάντας του «Μουσικού Κουτιού».
Την σπουδαία μελωδική παρέα συμπληρώνει η πολύχρωμη και δυναμική μπάντα, οι ”Ευγενείς Αλήτες”.
Προπώληση εισιτηρίων: Κατάστημα Videorama, Κ.Παλαιολόγου 120 και γραφεία Σαϊνοπουλείου.
Εισιτήριο 18€.
Σχετικά Άρθρα
- Πάσχα | Το έθιμο με τα φαναράκια από νεράντζια στο Λεωνίδιο (στη μνήμη της Αγγελικής Χιώτη)
- "Ένα τεράστιο μπράβο στις Υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Τρίπολης, υπερβάλλουν εαυτόν για να είναι η πόλη μας όμορφη και καθαρή"
- Στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες Αργολίδας
- Έτοιμη και καθαρή η Κανδήλα για τις γιορτές του Πάσχα! (εικόνες)
- Μπάρες πρωτεΐνης ανακάλεσε ο ΕΦΕΤ