"Γιορτή Κρασιού 2023" στο Ζευγολατιό!
!["Γιορτή Κρασιού 2023" στο Ζευγολατιό!](/media/k2/items/cache/1385e1a3054a9b0df27d9c44dd02c577_L.jpg)
Η γιορτή κρασιού που αποτελεί πλέον θεσμό θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023 στην Τ.Κ. Ζευγολατιού στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.
Η εκδήλωση έχει στόχο την προβολή και ανάδειξη της τοπικής παράδοσης της περιοχής και ιδιαίτερα την προβολή και ανάδειξη της τοπικής ποικιλίας κρασιού Μοσχοφίλερο, που αποτελεί μια από τις σημαντικότερες και πιο γνωστές ποικιλίες του ελληνικού αμπελώνα.Επιπλέον η ποικιλία Μοσχοφίλερο αποτελεί μία από τις 4 ποικιλίες-πρεσβευτές του ελληνικού κρασιού στο εξωτερικό.
Θα είναι μαζί μας ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Αλέξανδρος Αρκαδόπουλος καθώς και ο δικός μας Δημήτρης Παπαγεωργίου. Στο τραγούδι ο Παναγιώτης Αγγελακόπουλος και η Φαίδρα Διαμάντη. Θα τους συνοδέψουν οι Κώτσικας Γεώργιος (Βιολί), Κουζηνόπουλος Ιορδάνης (Λαούτο) και Παπαγεωργίου Πέτρος (Κρουστά).
Σχετικά Άρθρα
- Δήμας: "Χαρτοποιία θα επενδύσει στην Τρίπολη και θα δημιουργήσει 65 νέες θέσεις εργασίας"!
- Σε κλίμα οικογενειακό η κοπή πίτας του Ηρακλή Βερβένων (εικόνες)
- Μπινελίκια και γιούχα στον Ράσταβατς μετά τα 5 γκολ από τον ΠΑΟΚ: «Ζητώ συγγνώμη απ’ τον κόσμο»
- Πέθανε ο ηθοποιός Πάνος Τουλιάτος
- Με 4 απουσίες ο Αστέρας απέναντι στον Ολυμπιακό