Με λουλούδια στο χέρι οι γυναίκες του Αστέρα - Νίκη μέσα στην Κρήτη!

Η ομάδα γυναικών του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 1-0 της ΑΟ ΡΕΑ σε αγώνα για την 15η αγωνιστική της Α' Εθνικής Γυναικών.
Στο πλαίσιο της Ημέρας της Γυναίκας (8/3) η γηπεδούχος τίμησε όλες τις Γυναίκες των δύο ομάδων, με τον πρόεδρο Ηρακλή Μανουκαράκη και το μέλος του Δ.Σ. Γιώργο Τσόγκα να προσφέρουν λουλούδια στις παίκτριες της ΡΕΑ και του Αστέρα Τρίπολης.
Η ομάδα μας κατάφερε να πάρει τη νίκη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από την Μιχαήλ στο 69ο λεπτό.
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με τη νίκη αυτή διατηρείται στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ
Γρηγοριάδου, Rocane, Μελισσού, Τζαφέρη (55' Δρακωνάκη), Γούλα, Castanon, Κανέλλου (70' Γεωργαντζή), Σαΐχ, Πίτσιου (85' Δασκάλου), Προξένου, Μιχαήλ
Σχετικά Άρθρα
- «Διαγραφή» ενός χρόνου αποφάσισε το Πειθαρχικό του ΠΑΣΟΚ για την Μπατζελή
- Νεκρώνουν τα έλατα του Πάρνωνα - Διερευνάται η αιτία του φαινομένου (vd)
- Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Δημήτρη Ταλαγάνη....
- 7ος Αγώνας Δρόμου "Γρηγόρης Λαμπράκης" | Σειρά δράσεων και εκδηλώσεων στη μνήμη του αγωνιστή της ειρήνης! (vd)
- Η απάντηση Λαμπρόπουλου στα σενάρια για τις βουλευτικές εκλογές: "Ανήκω στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έως το 2028"
1 σχόλιο
-
Τις γυναίκες του ποδοσφαίρου τις τιμούμε τέτοια μέρα βελτιώνοντας έμπρακτα τις εργασιακές τους συνθήκες, όχι μοιράζοντας λουλουδάκια. Άντε του χρόνου και λούτρινες καρδούλες.