"Δύο στα δύο" για τη γυναικεία ομάδα του Αστέρα Τρίπολης!

"Δύο στα δύο" για τη γυναικεία ομάδα του Αστέρα Τρίπολης!

Η ομάδα γυναικών του ΑΣΤΕΡΑ επικράτησε με 3-1 του ΟΦΗ για την 2η αγωνιστική της Α' Εθνικής Γυναικών και με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ απείλησε μόλις στο δεύτερο λεπτό με την κεφαλιά της Κανέλλου, που αποκρούστηκε από την τερματοφύλακα του ΟΦΗ, η οποία απομάκρυνε την μπάλα και στο τετ α τετ με την Κανέλλου στο 9'. Δύο λεπτά νωρίτερα η Γρηγοριάδου είχε σώσει την εστία της στο τετ α τετ. 

Στο 32' ο ΑΣΤΕΡΑΣ σκόραρε με εκτέλεση φάουλ της Γούλα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε διότι η διαιτητής υπέδειξε ότι η μπάλα πήγε απευθείας στα δίχτυα ενώ το φάουλ ήταν έμμεσο, παρά το γεγονός ότι η τερματοφύλακας του ΟΦΗ είχε κάνει επαφή με την μπάλα. 

Τα κορίτσια του ΑΣΤΕΡΑ πήραν το προβάδισμα στο 45', με σκόρερ την Προξένου η οποία εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από αριστερά με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο ΟΦΗ ισοφάρισε με κεφαλιά της Κυδωνάκη. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στο δεύτερο ημίχρονο και παίζοντας με αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής της Rybanska, πίεσε για το γκολ της νίκης. Στο 80' η Σαΐχ με πλασέ έκανε το 2-1 και στις καθυστερήσεις η Μιχαήλ με ψηλοκρεμαστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για την ομάδα μας.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Γρηγοριάδου, Τζαφέρη, Γούλα, Μελισσού, Rocane, Castanon, Σαΐχ, Προξένου (87' Καραγιάννη), Πίτσιου (57' Κωνσταντοπούλου), Μιχαήλ, Κανέλλου (68' Δρακωνάκη)

Tags:

Γυναικεία ομάδα Αστέρας Τρίπολης, newsgoogle,

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή