Menu
RSS
Παρασκευή, 27/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Ένσταση από τον ΑΟ Τεγέας για την αποβολή του από τις διοργανώσεις της ΕΠΣΑ!

Ένσταση από τον ΑΟ Τεγέας για την αποβολή του από τις διοργανώσεις της ΕΠΣΑ!

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση της αποβολής του ΑΟ Τεγέας από τις διοργανώσεις της ΕΠΣ Αρκαδίας, καθώς μετά μη εμπρόθεσμη υποβολή αίτησης επικαιροποίησης των στοιχείων του, διεγράφη αυτεπαγγέλτως από το τηρούμενο «Ηλεκτρονικό Μητρώο Ερασιτεχνικών Σωματείων».

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη ο ΑΟ Τεγέας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Αρκαδίας για τη σεζόν 2024-25, ενώ η αναμέτρηση Κυπέλλου Αρκαδίας που διεξήχθη μεταξύ της ΑΕΚ Τρίπολης και του ΑΟ Τεγέας με πρόκριση για τους «πράσινους» κατακυρώθηκε υπέρ της ΑΕΚ Τρίπολης με σκορ 3-0.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κ.Ε.» η διοίκηση του ΑΟ Τεγέας, έχει άμεσα προχωρήσει σε κατάθεση αίτησης θεραπείας (σ.σ. ένσταση) κατά της απόφασης της ΓΓΑ, καθώς ο λόγος αποτέλεσε γραφειοκρατική καθυστέρηση έκδοσης ενός εγγράφου. Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες όλος ο φάκελος του Αρκαδικού συλλόγου είναι πλήρως χωρίς καμία εκκερεμότητας.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες η εκδίκαση της ένστασης από τον ΑΟ Τεγέας, αναμένεται σε περίπου ένα 10ημερο, οπότε και τότε θα έχει ξεκαθαρίσει τελικά αν οι «πράσινοι» θα καταφέρουν να έχουν αγωνιστική παρουσία τη σεζόν 2024-05 ή θα αποβληθούν οριστικά και αμετάκλητα.

https://www.contraepithesi.gr

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...