Menu
RSS
Παρασκευή, 27/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

ASTERAS AKTOR | Με το ίδιο εισιτήριο διαρκείας παρακολουθείς Super League 1 και Super League 2 κάθε Σαββατοκύριακο στην Τρίπολη!

ASTERAS AKTOR | Με το ίδιο εισιτήριο διαρκείας παρακολουθείς Super League 1 και Super League 2 κάθε Σαββατοκύριακο στην Τρίπολη!

Ένα μεγάλο προνόμιο θα έχουν φέτος οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στον ASTERAS AKTOR. Στην ουσία με το ίδιο εισιτήριο διαρκείας ο φίλαθλος θα έχει τη δυνατότητα κάθε Σαββατοκύριακο να παρακολουθεί στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Είτε της πρώτης ομάδας είτε της ομάδας Β', η οποία επίσης θα αγωνίζεται στο γήπεδό μας. 

Αγοράζοντας, λοιπόν, ο φίλαθλος ένα εισιτήριο διαρκείας, θα μπορεί κάθε εβδομάδα να παρακολουθεί διά ζώσης ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγραφών στο γήπεδο της ομάδας μας, είτε για την Super League 1 με τον ASTERAS AKTOR, είτε για την Super League 2 με τον ASTERAS B' AKTOR. 

Αυτό υπογραμμίζει εύστοχα σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας κ. Γιώργος Μποροβήλος.

Όλη η δήλωση, είναι εδώ https://www.kalimera-arkadia.gr/athlitika/item/169167-giorgos-borovilos-i-tripoli-kai-o-asteras-aktor-apoteloyn-ena-podosfairiko-kentro-gia-kathe-ygii-filathlo-tous-perimenoume-olous-dipla-mas.html

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...