Menu
RSS
Κυριακή, 06/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Τζιούμης για το Skiritida Run: "Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές, στους αθλητές, στους εθελοντές και κυρίως στους κ.κ. Μπάκο και Καϋμενάκη"

Τζιούμης για το Skiritida Run: "Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές, στους αθλητές, στους εθελοντές και κυρίως στους κ.κ. Μπάκο και Καϋμενάκη"
Σε μήνυμά του, για το φετινό Skiritida Run, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, αναφέρει ... "Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 6η διοργάνωση του SKIRITIDA RUN την Κυριακή 7 Ιουλίου στο δάσος της Σκιρίτιδας.
Η εκδήλωση που συνδυάζει την άθληση, την επαφή με τη φύση, αλλά και την διασκέδαση, έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και προσελκύει το ενδιαφέρον ενός μεγάλου αριθμού κατοίκων της Αρκαδίας καθώς και επισκεπτών.
Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές, στους αθλητές που διακρίθηκαν, στους εθελοντές και κυρίως στους κ. κ. Μπάκο Δημήτρη και Καϋμενάκη Γιάννη, για την διαρκή προσφορά τους.
Συνεχίζουμε με στόχο ο Δήμος Τρίπολης να μεταμορφωθεί σε έναν τουριστικό προορισμό, αφού συνδυάζει ιστορία, φύση, πολιτισμό, τέχνη, γαστρονομία και αθλητισμό."

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024 16:51 Σύνδεσμος σχολίου

    11.41 Αφού πάνε τα ΜΜΕ ρε βλαχάκο άσχετε και τους λένε να στηθούν για φωτογραφίες και δηλώσεις για να καλύψουν το ρεπορτάζ, τι θα πουν αυτοί; Δεν γουστάρουμε, δεν φωτογαφιζόμαστε, ούτε δηλώσεις κάνουμε, για να μη στεναχωρηθούν κάποιοι από σας; Ε βλαχάκο;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 09 Ιουλίου 2024 11:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Κωστάκη ψοφαε για
    προβολη
    Ποιο ταπεινα
    Μη μετανιώνω που σε ψηφισα

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...