Menu
RSS
Πέμπτη, 04/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Skiritida Run | Αναβλήθηκε ο αγώνας, επιστροφή χρημάτων για όσους δεν καταφέρουν να συμμετάσχουν στη νέα ημερομηνία

Skiritida Run | Αναβλήθηκε ο αγώνας, επιστροφή χρημάτων για όσους δεν καταφέρουν να συμμετάσχουν στη νέα ημερομηνία
Με μεγάλη λύπη, η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα SkiritidaRun, ανακοινώνει, όπως ίσως έχετε ήδη ενημερωθεί, την αναβολή του προγραμματισμένου αγώνα, που ήταν να διεξαχθεί σήμερα Σάββατο 29 Ιουνίου 2024 για την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024.
Η απόφαση αυτή ελήφθη ύστερα από τις απαγορεύσεις του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας, Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Τρίπολης.
Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση και κατανοούμε την απογοήτευση που αυτή η ανακοίνωση μπορεί να προκαλέσει στους αθλητές και όλους όσους υποστηρίζουν την εκδήλωση.
Η ασφάλεια και η υγεία όλων είναι η πρώτη μας προτεραιότητα.
?Σχετικά με τις συμμετοχές:
Όσοι έχουν ήδη εγγραφεί στον αγώνα και δεν θα συμμετάσχουν την επόμενη Κυριακή (αφορά μόνο τους δρομείς των 5χλμ. και του Ημιμαραθώνιου), θα λάβουν πλήρη επιστροφή του κόστους συμμετοχής, στέλνοντας email με τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο και αριθμό συμμετοχής) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
❤️ Σας ενημερώνουμε ότι άνοιξαν πάλι οι ηλεκτρονικές φόρμες εγγραφών (μετά από πολλά μηνύματα σας) www.skiritidarun.gr μέχρι και την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024 ή μέχρι την εξάντληση των διαθέσιμων θέσεων.
?Σχετικά με τη λειτουργία γραμματείας και για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν και δεν έχουν παραλάβει ακόμα τον εξοπλισμό τους ενημερώνουμε ότι θα λειτουργήσει το Σάββατο 6 Ιουλίου, 11:00 – 14:00 και 17:30 – 21:00 και την Κυριακή 7 Ιουλίου, 10:00 – 12:00 στην Πλατεία Πετρινού Τρίπολη και μετά από τις 14:00 έως τις 15:00 στην Αρκαδική Οικολογική Φάρμα.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υποστήριξή σας.
Ελπίζουμε να σας δούμε στη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα μας την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024, ακολουθώντας ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα χρονικά και να συνεχίσουμε την παράδοση των επιτυχημένων και ασφαλών δρομικών εκδηλώσεων του SkiritidaRun.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024 11:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο για την πρωτοβουλία. Έχετε όμως υπόψιν ότι για οποιαδήποτε μέρα κατά τη διάρκεια της αντιπυρρικης περιόδου, εφόσον ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς, είναι 3,4,5.... απαγορεύεται η κυκλοφορία.....συνεπώς πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο της αναβολής...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...