Αντιδήμαρχος Λαγός για το Κολυμβητήριο: "Θα είναι έτοιμο μέχρι τον Σεπτέμβριο"

Στο πλαίσιο δηλώσεων για το Φεστιβάλ Ρίψεων, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιώργος Λαγός, ρωτήθηκε και απάντησε για την πορεία των έργων στο κολυμβητήριο.
Ο Αντιδήμαρχος είπε: "Τελειώνει η αποκατάσταση του σκελετού και θα ακολουθήσει η τοποθέτηση των πάνελς. Μέχρι τον Σεπτέμβριο θα είναι έτοιμο. Όλα εξαρτώνται από τη ροή χρηματοδότησης του έργου, κάτι που δεν εξαρτάται από τον δήμο Τρίπολης".
Σχετικά Άρθρα
- Ο αξέχαστος «εορτασμός Ταλαγάνη» το Πάσχα του 1999 στην Τρίπολη!
- Πάσχα 1996 | Ο Ναός του Αγίου Βασιλείου καλύπτεται με γαρύφαλλα - Ένα τεράστιο ακάνθινο στεφάνι τοποθετείται στον τρούλο! (εικόνες)
- Παλιά Τρίπολη και Επιτάφιοι ... μέσα από φωτογραφίες!
- Συνάντηση Επιταφίων στην Τρίπολη | Το έθιμο της Μεγάλης Παρασκευής που όλοι πρέπει να ζήσουν! (vd)
- Μεγάλη Παρασκευή | Το ωράριο στα εμπορικά καταστήματα της Τρίπολης
6 σχόλια
-
Άσε μας ρε λαγε όλο τελειώνεις και τελειώνεις...
Τι τα ξεκινάτε όλα μαζί τα έργα αφού δεν έχετε λεφτά? -
Μην ξεφτιλιζεσε ρε Γιώργο.σε είχα για σοβαρό.υην επόμενη θητεία και βάλε
-
Μέχρι να σβήσει ο ήλιος έπρεπε να πεις!!!!
Είναι κάτι σα να λέμε πλατεία Αγίου Βασιλείου....
Ρε βρίσκεται και τα κάνετε!! -
Ποιας χρονιάς???και ότι όλα εξαρτώνται απ' την ήδη εξασφαλισμένη χρηματοδότηση..εδώ κ 1 μήνα δεν δουλεύουν παρά 2 άτομα ..Δεν τελειώνουν έτσι τα έργα!!!
-
Μην σταματάς το 2026, συνέχισε
-
Ποιάς χρονιάς; Το 2024 το 2025 η το 2026