Συγχαρητήρια Μακαρούνη στην Κ14 της ΕΠΣ Αρκαδίας για την πρόκριση στους «16» του Ενωσιακού πρωταθλήματος

Ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού και παιδείας, κ. Δημήτρης Μακαρούνης, συγχαίρει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Μικτής ομάδας Κ14 της ΕΠΣ Αρκαδίας, το προπονητικό επιτελείο, καθώς και τους ανθρώπους της Ένωσής μας, για την πρόκριση στη φάση των «16» του Πανελληνίου πρωταθλήματος επιλογής Εθνικών ομάδων Κ14-Κ16. Παράλληλα, εκφράζει τις ευχές του στην ομάδα για καλή επιτυχία στη συνέχεια του θεσμού.
Τέτοιες διακρίσεις μας δίνουν το δικαίωμα να αισιοδοξούμε ότι το Αρκαδικό ποδόσφαιρο μπορεί έχει μέλλον γεμάτο από επιτυχίες!
Σχετικά Άρθρα
- Πάσχα | Το έθιμο με τα φαναράκια από νεράντζια στο Λεωνίδιο (στη μνήμη της Αγγελικής Χιώτη)
- "Ένα τεράστιο μπράβο στις Υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Τρίπολης, υπερβάλλουν εαυτόν για να είναι η πόλη μας όμορφη και καθαρή"
- Στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες Αργολίδας
- Έτοιμη και καθαρή η Κανδήλα για τις γιορτές του Πάσχα! (εικόνες)
- Μπάρες πρωτεΐνης ανακάλεσε ο ΕΦΕΤ