Menu
RSS
Παρασκευή, 18/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Καλαμάτα | Αδιανόητη έκρηξη εγκληματικότητας – Κλέβουν μέρα μεσημέρι χωρίς να νοιάζονται για τις κάμερες (vd)

Καλαμάτα | Αδιανόητη έκρηξη εγκληματικότητας – Κλέβουν μέρα μεσημέρι χωρίς να νοιάζονται για τις κάμερες (vd)
Αδιανόητες είναι οι σκηνές από εφόδους καταδρομικού τύπου κάθε ώρα της ημέρας σε καταστήματα και σπίτια στην Καλαμάτα από Ρομά, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι.

Μπαίνουν στα σπίτια και τα μαγαζιά και αδειάζουν τα πάντα, οι κάτοικοι ανήμποροι να αντιδράσουν βλέπουν συνήθως κατόπιν εορτής τις αδιανόητες εικόνες που έχει καταγράψει κάποια κάμερα ασφαλείας ακόμα και μέρα μεσημέρι, όπως στο σπάσιμο πόρτας που οδηγεί στην έφοδο.

Συχνά τα θύματα βάζουν τα βίντεο στα social και τότε και άλλα θύματα αναγνωρίζουν πως οι ίδιοι δράστες έχουν μπει και στα δικά τους σπίτια και μαγαζιά, όμως παραμένουν ασύλληπτοι.

Όσο για τους Ρομά, αυτοί δεν μοιάζουν να νοιάζονται και πολύ ούτε για τις κάμερες, ακόμα και όταν τις αντιλαμβάνονται.

Αφού έχουν κάνει φύλλο και φτερό τα πάντα, ούτε και για την πιθανότητα να συλληφθούν, πιθανότητα μικρή έτσι και αλλιώς που σπάνια οδηγεί στην φυλακή αλλά και τότε είναι για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, δεν ενδιαφέρονται.

Έξαρση της εγκληματικότητας

Με την κάμερα του MEGA o ρεπόρτερ του LIVE NEWS θα συλλέξει αμέτρητες μαρτυρίες κατοίκων. Σχεδόν κάθε οικογένεια έχει μία ιστορία να πει αφού η εγκληματικότητα καλπάζει.

Τα θύματα περιγράφουν σκηνές που συχνά μοιάζουν βγαλμένες από ταινία τρόμου, όπως μία έφοδος στο μαγαζί με τα καπέλα που κράτησε δευτερόλεπτα. Και πάλι όμως φοβούνται και τα χειρότερα.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο κατάστημα, έγινε ληστεία για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα.

Ακόμα και στο νοσοκομείο, οι Καλαματιανοί δεν είναι ήσυχοι.

Τα υπάρχοντα των ασθενών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Καλαμάτας έβαζε στο μάτι ένας 19χρονος Ρομά, ο οποίος κυκλοφορούσε ανενόχλητος στους διαδρόμους και δρούσε όταν έβλεπε ότι δεν υπήρχαν συνοδοί. Το βράδυ της Παρασκευής, ξάφρισε ένα κινητό τηλέφωνο από έναν ασθενή της Παθολογικής κλινικής.

Ο συγκεκριμένος μάλιστα, αν και 19, δεν είχε ούτε καν δελτίο ταυτότητας αφού ποτέ δεν έβγαλε.

Οι Αρχές συνέλαβαν μία συμμορία που «χτυπούσε» στην περιοχή, αλλά τους άφησαν ελεύθερους και «χτύπησαν» ξανά το ίδιο βράδυ. Τελικά συνελήφθησαν εκ νέου. Οι Αρχές αναζητούν μία ακόμα συμμορία, που φαίνεται να δρα στην περιοχή το τελευταίο διάστημα.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024 20:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Χρυσοχοϊδης ασκεί δυναμική πολιτική για την πάταξη της εγκληματικότητας. Όλοι τον γράφουν στ' αρχ@@@ τους. Και το Μητσοτάκη επίσης

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...