Menu
RSS
Πέμπτη, 10/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Πάτρα | Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο έπειτα από καυγά

Πάτρα | Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο έπειτα από καυγά

Άλλο ένα από τα πολλά περιστατικά βίας στα οποία πρωταγωνιστούν ανήλικοι έλαβε χώρα στην Πάτρα και είχε ως αποτέλεσμα δύο έφηβοι να βρεθούν στο νοσοκομείο.

Τα δύο παιδιά φέρουν τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι – Η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο

Όπως αναφέρει το Tempo24, τραυματίες είναι ένας 14χρονος και ένας 15χρονος που πρωταγωνίστησαν στην αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε σήμερα, Πέμπτη, τα ξημερώματα στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, το άγριο επεισόδιο με μαχαιρώματα μεταξύ ανηλίκων συνέβη στην Πλατεία Πυροσβεστείου με τους τραυματίες να φέρουν τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε περίπου στις 6:30 το πρωί να μεταβεί στην πλατεία και να παραλάβει δύο ανήλικα ηλικίας 14 και 15 ετών που είχαν τραυματιστεί από αιχμηρό αντικείμενο και αιμορραγούσαν.

Πάτρα: Οι ανήλικοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου

Το πιθανότερο είναι τα τραύματα να έχουν γίνει από μαχαίρι, ενώ στο σημείο της συμπλοκής έφτασε ασθενοφόρο που παρέλαβε τους δύο ανήλικους τραυματίες και τους μετέφερε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά βρίσκονται εκτός κινδύνου, ενώ μετά τις πρώτες βοήθειες που δέχτηκαν η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή τους και βρίσκονται υπό κράτηση.

Έρευνες για το περιστατικό διεξάγει η Αστυνομία, με τα αίτια του αιματηρού επεισοδίου να μην έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...