Menu
RSS
Τετάρτη, 18/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πάτρα | Η στιγμή που δύο αστυνομικοί δέχονται επίθεση από ομάδα 30 Ρομά (vd)

Πάτρα | Η στιγμή που δύο αστυνομικοί δέχονται επίθεση από ομάδα 30 Ρομά (vd)
Σοκ προκαλούν οι εικόνες που έρχονται στο «φως» από την επίθεση που δέχτηκαν δύο αστυνομικοί στην Πάτρα από ομάδα αποτελούμενη από 30 Ρομά.

Το περιστατικό έλαβε χώρα αργά το απόγευμα της Πέμπτης στην Παραλία Πατρών, με την αστυνομία να προχωρά αρχικά σε 5 προσαγωγές, οι δύο εκ των οποίων μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας αστυνομικός επιχείρησε να κάνει έλεγχο σε διερχόμενο πεζό που ήταν Ρομά.

Ο άνδρας φέρεται να αρνήθηκε τον έλεγχο και άρχισε να φωνάζει, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν στο σημείο περίπου 30 ακόμη Ρομά, οι οποίοι επιτέθηκαν τόσο στον αστυνομικό που επιχειρούσε να διενεργήσει τον έλεγχο, όσο και σε δεύτερο αστυνομικό που ήταν στο σημείο.

Οι δύο αστυνομικοί ζήτησαν άμεσα ενισχύσεις, και στο σημείο έσπευσαν και άλλες δυνάμεις της ΕΛΑΣ που περιπολούσαν στην ευρύτερη περιοχή, με την κατάσταση να αποκλιμακώνεται μετά από λίγη ώρα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με τον έναν εξ αυτών να φέρει τραύματα από δαγκωματιές που κατάφερε στο χέρι του ένας από τους Ρομά.

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλούν και τα σχετικά πλάνα που δημοσίευσε ο ΣΚΑΪ, με το οργισμένο πλήθος να καταγράφεται να επιτίθεται στους αστυνομικούς.

Πηγή: iefimerida.gr

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2024 19:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν γινόταν κάτι τέτοιο στην Αμερική, μέσα σε 10 λεπτά όλοι οι γύφτοι θα έβλεπαν τα ραδίκια ανάποδα

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...