Menu
RSS
Πέμπτη, 12/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κορινθία | Τον απόλυτο τρόμο έζησε οικογένεια τουριστών – Προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι τους με σφυρί! (vd)

Κορινθία | Τον απόλυτο τρόμο έζησε οικογένεια τουριστών – Προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι τους με σφυρί! (vd)
Εικόνες βγαλμένες από ταινία τρόμου βίωσε μία οικογένεια Γερμανών τουριστών στην Ξυλοκέριζα Κορινθίας, όταν στο σπίτι τους εισέβαλε μία συμμορία διαρρηκτών.

Οι νεαροί διαρρήκτες παραβίασαν με σφυρί 5 παράθυρα του σπιτιού και εισέβαλαν παρά την προσπάθεια του πατέρα της οικογένειας να τους αποτρέψει προκειμένου να προστατέψει τα 3 παιδιά του.

Το χρονικό

Οι νεαροί επιχειρούν να μπουν από το παράθυρο και δίνεται μάχη. Ο πατέρας κρατάει την πόρτα του δωματίου κλειστή, ο μεγάλος γιος, 13 ετών, τραβάει βίντεο.

Τους προειδοποιεί ότι θα καλέσει την αστυνομία και του απαντούν με απρεπείς χειρονομίες. Καλύπτουν τα χαρακτηριστικά τους ενώ του πετούν αντικείμενα. Είναι άγνωστο πόσοι βρίσκονται πίσω από το παραβιασμένο παράθυρο.

Η μητέρα κρατάει στη αγκαλιά της το μικρότερο παιδί της οικογένειας, 4 ετών, που έχει αρχίσει να φοβάται. Ακούγονται κλάματα.

Οι νεαροί διαρρήκτες παραβιάζουν το αυτοκίνητο και την αποθήκη που βρίσκονται έξω από το σπίτι και εμπλουτίζουν την εργαλειοθήκη τους με τσάπες, φτυάρια και ξύλα. Όπλα στη μάχη τους προκειμένου να εισβάλουν στο σπίτι.

Οι νεαροί δεν είναι διατεθειμένοι να φύγουν με άδεια χέρια. Σπάνε τα παράθυρα με μανία, τα τζάμια πετάγονται.

Η οικογένεια τηλεφωνεί και ζητά  από έναν φίλο που βρίσκεται στην Αθήνα να ειδοποιήσει την αστυνομία. Το σπίτι όμως είναι απόμερο και χρειάζεται χρόνος για να το εντοπίσουν.

«Τη στιγμή που χτύπαγαν τα τζάμια και χτυπάγανε τα παράθυρα, με πήρε τηλέφωνο ο φίλος μου από εκεί και μου λέει γίνεται αυτό και αυτό. Από το σπίτι μου πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και ήμουν κι εγώ με τους αστυνομικούς στο τηλέφωνο. Και τη στιγμή που το βρήκανε, εξαφανιστήκαν και αυτοί».

1.500 ευρώ η λεία των διαρρηκτών

Τους έδωσαν 1.500 ευρώ προκειμένου να απομακρυνθούν, όμως δεν τους έφτασαν, ήθελαν και  χρυσαφικά.

«Πήραν αυτά τα 1.500 ευρώ. Θέλανε χρυσαφικά, πιστεύανε ότι υπάρχουν κι άλλα λεφτά. Εννοείται ότι φοβήθηκαν πάρα πολύ».

Στο άκουσμα των περιπολικών οι νεαροί εξαφανίστηκαν. Αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό που συμβαίνει στην ευρύτερη περιοχή με την αστυνομία να μην μπορεί να συλλάβει τα μέλη της συμμορίας.

Η οικογένεια των Γερμανών που επιλέγει κάθε χρόνο την Ελλάδα, επέστρεψε στη Γερμανία με την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών να συνεχίζεται.

Το MEGA στο σπίτι όπου βίωσε τον απόλυτο τρόμο η οικογένεια

Τέσσερα άτομα έχουν συλληφθεί για την επίθεση στο σπίτι των τουριστών αλλά σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη τα άτομα ήταν περισσότερα.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 20 Αυγούστου 2024 09:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Και για ποιό λόγο έχουν θολώσει την εικίνα για να μην φαίνονται τα πρόσωπα από τα μ@@@@πανα; Αυτπές οι μαλ#@@ μας έχουν φάει. Όλα στη φόρα. Κρεμάλα και γ@μ#σι

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...