Ερυθρός Σταυρός | Υγειονομική κάλυψη στο Skiritida Run από τα Περιφερειακά Τμήματα Τρίπολης και Πάτρας

Την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023, κατόπιν προσκλήσεως της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας, που σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου και εγκρίσεως από τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιο Αυγερινό, πραγματοποιήθηκε ο 5ος Ημιμαραθώνιος ¨ Skiritida Run 2023 ¨ που περιλάμβανε :
Ημιμαραθώνιος Δρόμος 21,1 χλμ ενηλίκων
Αγώνας δρόμου ενηλίκων 5 χλμ ενηλίκων και
Αγώνας για παιδιά 1 χλμ
Δυναμική ήταν η παρουσία των Εθελοντών του Τομέα Υγείας και μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου Ε.Ε.Σ. Τρίπολης. Πολύτιμη και ιδιαίτερα σημαντική η συνδρομή του Π.Τ. Ε.Ε.Σ Πάτρας, με την παρουσία της Διευθύντριας του κας Αγγελικής Γιαννακοπούλου, στελεχών και Εθελοντών του τμήματος, που συνέβαλαν στην υγειονομική κάλυψη του αγώνα και αντιμετώπισαν με ασφάλεια όλα τα περιστατικά. Μετά το πέρας του αγώνα, σε ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από το κανάλι Action 24, έγινε επίδειξη Πρώτων Βοηθειών από την Νοσηλεύτρια του Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Πάτρας κ. Χριστίνα Δήμα.
Ταυτόχρονα, είχε στηθεί περίπτερο ενημέρωσης και διανομής έντυπου ενημερωτικού υλικού για το πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο του Ερυθρού Σταυρού.
Σχετικά Άρθρα
- Πάσχα στην Τρίπολη | Οι ευχές του δημοτικού συμβούλου, Γιάννη Κατσίρη (vd)
- Πασχαλινές ευχές από το Δημοτικό Σύμβουλο Τρίπολης Γιώργο Βέρρο (vd)
- Γιορτή της Αγάπης στο Λεωνίδιο με αερόστατα, τσακώνικους χορούς και κεράσματα! (vd)
- ΔΕΗ Ανανεώσιμες | Έλαβε άδεια εγκατάστασης για το mega φωτοβολταϊκό των 490 MW στη Μεγαλόπολη
- Ελένη Καρούντζου: "Στην Τρίπολη το μοναδικό παραδοσιακό Πάσχα στην Πελοπόννησο που γίνεται τα τελευταία 80 χρόνια" (vd)