Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πάνω από 30 οι ασθενείς που νοσηλεύονται με covid στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Πάνω από 30 οι ασθενείς που νοσηλεύονται με covid στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Με βάση τα τελευταία στοιχεία που ανακοίνωσε η Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τον covid, μέχρι και την Πέμπτη 18 Μαρτίου, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 177 άτομα (τα 8 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 29, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 19, Παναρκαδικό Τρίπολης 31, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 57 (τα 6 σε ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 11 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 30 (τα 2 σε ΜΕΘ).

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 10:54 Σύνδεσμος σχολίου

    9.23 Δεν είναι ρεπορτάζ του καλημέρα αυτό ηλίθιε, αλλά στοιχεία της Διεύθυνσης υγείας της περιφέρειας Πελοποννήσου. Στο λέει κιόλας στην αρχή, τούβλο. Οπότε τράβα να ζητήσεις τα ρέστα από την διεύθυνση υγείας. Αυτά τα στοιχεία μπορείς να τα δεις και στην επίσημη ιστοσελίδα της περιφέρειας, φανφάρα φαφλατά

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 09:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Εάν υποστηρίζετε στο "ρεπορτάζ" σας ότι οι νοσηλευόμενοι στο Παναρκαδικό είναι πάνω από 30 τότε λύστε μου την απορία: Πώς ο ΕΟΔΥ έδωσε χθες 10 νέα κρούσματα σε όλο τον Νομό και ο Δήμαρχος Β. Κυνουρίας υποστηρίζει ότι μόνο στην Κυνουρία είχε 14 νέα κρούσματα? Ποιος λέει την αλήθεια και ποιος κρύβει τα πραγματικά στοιχεία???

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...