Menu
RSS
Παρασκευή, 04/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Σκαντζός - Λαμπρόπουλος: "Δύο σημαντικά έργα από την Περιφέρεια που θα αναβαθμίσουν το τουριστικό προϊόν της περιοχής της Βόρειας Κυνουρίας"

Σκαντζός - Λαμπρόπουλος: "Δύο σημαντικά έργα από την Περιφέρεια που θα αναβαθμίσουν το τουριστικό προϊόν της περιοχής της Βόρειας Κυνουρίας"

Επίσκεψη σε δύο μεγάλα έργα της Αρκαδίας και συγκεκριμένα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας πραγματοποίησαν την Παρασκευή 3 Μαρτίου ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός και ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Δίκαιης Μετάβασης (Μεγαλόπολη) και ΣΔΙΤ Απορριμμάτων Χρήστος Λαμπρόπουλος.

Τα έργα τα οποία επιθεώρησαν οι δύο Αντιπεριφερειάρχες βρίσκονται στο στάδιο της εξέλιξης, χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, κατόπιν προγραμματικών συμβάσεων που έχουν υπογραφεί με το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και αφορούν στην «Προστασία οδού στην περιοχή Ατσίγγανος Παραλίου Άστρους» συνολικού προϋπολογισμού 395.000 € και στην  «Αντικατάσταση τριών καταθλιπτικών αγωγών αποβλήτων στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας » συνολικού  προϋπολογισμού 915.000 €  (χρηματοδότηση από το ΠΔΕ).

Και τα δύο έργα εκτελούνται με κανονικούς ρυθμούς και εντός του χρονοδιαγράμματος.

Οι  δύο Αντιπεριφερειάρχες σημείωσαν πως πρόκειται για έργα σημαντικά για τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Το πρώτο έργο θα αντιμετωπίσει ένα μείζον πρόβλημα με την διάβρωση των ακτών, που έχει προκύψει εδώ και κάποια χρόνια στο Άστρος, προκαλώντας προβλήματα τόσο  στην τουριστική αξιοποίηση του συγκεκριμένου τμήματος όσο και στην διέλευση των διερχόμενων οχημάτων  και το δεύτερο έργο θα συμβάλλει στην περιβαλλοντική προστασία με την καθαριότητα των ακτών και θα αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν της Βόρειας Κυνουρίας.

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 19:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι αυτους ψηφίσαμε νεαρα μου γιατί αυτοί ειναι πολύ καλύτεροι και πιο αξιόπιστοι απο τους πρωην. Ειναι καθαροι και τιμιοι και θα τους ξαναψηφισουμε γιατι δεν θελουμε να κάτσουν στο σβέρκο μας οι πρωην ξανά !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 16:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΣΚΑΝΤΖΟΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ. ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2023 15:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ΓΝΩΣΤΗ ΤΑΧΤΙΚΗ .....ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ !!! ΑΔΑ : 67ΩΑ7Λ1-6ΓΕ 7/5/2019 ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΟΥ 360.000 ΕΥΡΩ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΦΠΑ ΑΠΟ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ 2018 ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ 2018ΕΠ82600004 .ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ....ΕΝΤΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ 35.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ........ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 395.000 ΕΥΡΩ ......

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...