Menu
RSS
Τετάρτη, 03/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αντιδήμαρχος Κανελλόπουλος: «Διορθώνουμε αστοχίες στο έργο της Δαρειώτου, χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τον δήμο Τρίπολης» (vd)

Αντιδήμαρχος Κανελλόπουλος: «Διορθώνουμε αστοχίες στο έργο της Δαρειώτου, χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τον δήμο Τρίπολης» (vd)

Στη διόρθωση αστοχιών που εντοπίστηκαν στο έργο ανάπλασης της οδού Δαρειώτου προχωρά αυτές τις ημέρες ο Δήμος Τρίπολης.

Στο σημείο όπου ήταν την Δευτέρα (1/7/2024) ο Αντιδήμαρχος Υποδομών, Αλέκος Κανελλόπουλος.

Σε δηλώσεις του, τόνισε: «Είναι υποχρέωση του εργολάβου. Για αυτές τις εργασίες δεν θα υπάρξει καμία οικονομική επιβάρυνση του δήμου Τρίπολης. Είναι στη συμβατική υποχρέωση του εργολάβου για κάποιο χρονικό διάστημα, μετά την παράδοση του έργου, να είναι υπεύθυνος και να διορθώνει την όποια κακοτεχνία. Αυτό προβλέπει η νομοθεσία.

Σε όλη τη Δαρειώτου όπου είχε γίνει ανάπλαση και υπάρχουν αυτές οι κακοτεχνίες, θα διορθωθούν.

Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών διότι ο δρόμος πρέπει να μείνει κλειστός για περίπου μία εβδομάδα, ώστε να μην επαναληφθούν τα ίδια φαινόμενα».

1 σχόλιο

  • ανυποψιαστος
    ανυποψιαστος Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024 13:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Σχεδον μια ημέρα μετά και κανένα σχόλιο από τους "Σμυρνιωτικούς" του πληκτρολογίου που σε αντίθετη περίπτωση θα έστελναν 3-4 σχόλια ο καθένας για την ανικανότητα της νυν δημοτικής αρχής.
    Φυσικά, οι κακοτεχνίες δεν είναι ευθύνη της δημοτικής αρχής αλλά του εργολάβου. Ο δήμος πρέπει να επιβάλλει τα οριζόμενα απο το Νόμο εναντίον του Χ εργολάβου.
    Δυστυχώς, πάντα θα υπαρχουν κακοτεχνίες και δεν θα πρέπει να κουναμε το δακτυλο στον Δημο για αυτές αλλά όταν (ή αν) δεν επιβάλλει την επισκευή από αυτόν που ευθύνεται.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...