Menu
RSS
Τετάρτη, 03/07/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΣΕΒΙΠΕΤ | Ευχαριστίες σε πυροσβεστική, αστυνομία και δήμο για την άμεση κατάσβεση της φωτιάς στη ΒΙΠΕ

ΣΕΒΙΠΕΤ | Ευχαριστίες σε πυροσβεστική, αστυνομία και δήμο για την άμεση κατάσβεση της φωτιάς στη ΒΙΠΕ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Τρίπολη 25/6/2024
 
 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΒΙΠΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ
 
Με αφορμή την από άγνωστο λόγο πρόκληση επικίνδυνης πυρκαγιάς εντός των ορίων της Βιομηχανικής Περιοχής Τρίπολης την Κυριακή 23/6/24 και την άμεση κατάσβεσή της από την έγκαιρη παρέμβαση των τοπικών Πυροσβεστικών Δυνάμεων η Διοίκηση του ΣΕΒΙΠΕΤ θέλει να συγχαρεί δημόσια και να ευχαριστήσει θερμά τη Διοίκηση και το ένστολο προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρίπολης για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφεραν.
Η έγκαιρη και αποτελεσματική παρέμβαση της Πυροσβεστικής περιόρισε στο ελάχιστο τις υλικές ζημιές  από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε ξαφνικά την Κυριακή 23/6/24 και απέτρεψε τον κίνδυνο επέκτασής της που θα έχει καταστροφικές συνέπειες για πολλές εγκατεστημένες επιχειρήσεις της ΒΙΠΕ Τρίπολης.
Παράλληλα η Διοίκηση του ΣΕΒΙΠΕΤ ευχαριστεί θερμά τη Διεύθυνση και το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας που βρέθηκε γρήγορα στον τόπο της φωτιάς και συντόνισε άψογα όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποκλειστεί αρχικά η επικίνδυνη περιοχή και να διευκολυνθεί η προσέγγιση των ειδικών οχημάτων της Πυροσβεστικής στο σημείο της πυρκαγιάς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή στον τόπο της πυρκαγιάς βρέθηκαν αμέσως αρκετά  μέλη της Διοίκησης του ΣΕΒΙΠΕΤ κινητοποιώντας όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες. Στο πλαίσιο αυτό και ο Δήμος Τρίπολης ανταποκρίθηκε άμεσα στέλνοντας αμέσως  στη ΒΙΠΕ Τρίπολης μία υδροφόρα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.Θερμές ευχαριστίες για τη συνεργασία και την υποστήριξη έστειλε η Διοίκηση του ΣΕΒΙΠΕΤ και προς το Δήμο Τρίπολης.
Με δήλωσή του στα ΜΜΕ της Αρκαδίας ο Πρόεδρος του ΣΕΒΙΠΕΤ κ. Νικόλαος Τότσης τόνισε την έγκαιρη παρέμβαση όλων έντσολων  δυνάμεων ( Πυροσβεστική και Αστυνομία ) και του προσωπικού του Δήμου Τρίπολης που κινητοποιήθηκαν την Κυριακή και εξήρε τόσο τον επαγγελματισμό όσο και την αποτελεσματικότητά τους."Το ευχαριστώ που τους λέμε σήμερα σε αυτούς τους ανθρώπους είναι το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για όλους αυτούς που με αυταπάρνηση και σωστό συντονισμό προστατεύουν τις περιουσίες μας, δηλώνουμε απερίφραστα ότι θα είμαστε πάντα δίπλα τους" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΣΕΒΙΠΕΤ κ. Νικόλαος Τότσης..
 
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΒΙΠΕΤ
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΤΣΗΣ
 
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΥΡΙΟΥ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...