Menu
RSS
Σάββατο, 28/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Δρόμος προς το Πανεπιστήμιο | Ένα βήμα πριν τη δημοπράτηση του έργου

Δρόμος προς το Πανεπιστήμιο | Ένα βήμα πριν τη δημοπράτηση του έργου

Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση του έργου με τίτλο «Δράσεις και παρεμβάσεις βιώσιμης ανάπτυξης του Δήμου Τρίπολης» στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο. Ουσιαστικά, το θέμα αυτό αφορά το δρόμο προς το Πανεπιστήμιο.

«Στη δημοτική επιτροπή πήραμε απόφαση για δημοπράτηση. Τις επόμενες ημέρες θα δημοπρατηθεί.» είπε ο Δήμαρχος κ. Τζιούμης.  

Σε εξαιρετικά σημαντικές ανακοινώσεις για το δρόμο προς το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, προχώρησε την Τετάρτη (27/12/2023), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, κάνοντας γνωστό ότι εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση του σπουδαίου αυτού έργου το οποίο αναμένει η Τρίπολη τα τελευταία περίπου 20 χρόνια.

Ο Δήμαρχος έχει πει στο πρόσφατο παρελθόν .. "Η κατάσταση του δρόμου εγκυμονούσε κινδύνους για τους δημότες, για τους φοιτητές και τους επισκέπτες της Τρίπολης. Ο δρόμος, αυτός, αποτελούσε δυσφήμιση για την πόλη μας.
Η συγκεκριμένη μελέτη συντάχθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας και θέλω να συγχαρώ όλους όσους συμμετείχαν. Είναι επιλογή μας, όσο μπορούμε, να μην πληρώνουμε χρήματα για μελέτες.
Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί ένας σύγχρονος δρόμος με δύο λωρίδες κατευθύνσεις, με φωτισμό, με ποδηλατοδρόμιο, για να κινούνται όλοι με ασφάλεια."


Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...