Menu
RSS
Κυριακή, 08/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χορωδία Τρίπολης | Δωρεάν εγγραφές παιδιών

Χορωδία Τρίπολης | Δωρεάν εγγραφές παιδιών

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

στη ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

για τη χρονιά 2024-2025

 

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ άνοιξε τον κατάλογο εγγραφών παιδιών για τη Χορωδιακή χρονιά 2024-2025, προκειμένου συμπληρώσει τα παιδικά τμήματα των ΣΚΑΘΑΡΙΩΝ και των ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΩΝ.

Υπενθυμίζουμε πως την Παιδική Χορωδία ΣΚΑΘΑΡΙΑ στελεχώνουν αγόρια και κορίτσια Νηπιαγωγείου και Α' και Β' Δημοτικού. Για τα ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ δεχόμαστε κορίτσια και αγόρια Γ', Δ', Ε' και ΣΤ' Δημοτικού.

Η συμμετοχή στα τμήματα είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Υπεύθυνοι Μαέστροι: Η Ελένη Αλεξοπούλου για τα ΣΚΑΘΑΡΙΑ (τηλ. 6977997359) και η Αμαλία Γούλα για τα ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ (τηλ. 6945185500). Πρόκειται για εξαιρετικές Καθηγήτριες Μουσικής. Παράλληλα, την όλη προσπάθεια στηρίζει και στελεχώνει ομάδα εκπαιδευτικών... με Γραμματέα την Νομικό, Μαρία Καγκλή (τηλ. 6974796591)

Οι πρόβες λαβαίνουν χώρα κάθε Σάββατο στη Λέσχη του Καλλιτεχνικού Συλλόγου, που, είναι στην οδό Νικηταρά 17 Α, στο “Βοσυνιώτειο ίδρυμα”.

Θα συγκροτηθούν δύο τμήματα των 40 ατόμων: ένα τμήμα “Σκαθαριών” κι ένα τμήμα “Σπουργιτιών” γι' αυτό, όσον αφορά τις εγγραφές, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας...

Τα ωφέλη που αποκομίζουν τα παιδιά που πλαισιώνουν τ' ανωτέρω τμήματα είναι παιδαγωγικά, κοινωνικά, μορφωτικά και ψυχαγωγικά. Παρέχεται, σε αυτά, η δυνατότητα να καλλιεργήσουν το πνεύμα τους και να μυηθούν στην ευγενική τέχνη της Μουσικής ενώ, για τα “μικρά ταλέντα”, ανοίγεται εμπρός τους ο “επαγγελματικός προσανατολισμός”.

Παρακαλούμε τους Γονείς της πόλης, όπως μας εμπιστευθούν τα Παιδιά τους.

Από το Δ.Σ. τής

ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 19:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Μήπως κιόλας η Χορωδία Τρίπολης είναι και το μέσον για να γίνουν τα παιδιά πυρηνικοί φυσικοί, επιστήμονες, αστροναύτες ή κοσμοναύτες; Έλεος. Πρέπει να υπάρχει κι ένα όριο στην ψωνάρα σας

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...