Menu
RSS
Πέμπτη, 19/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης διακρίθηκαν στους 4ους Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Πελοποννήσου (εικόνες)

Μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης διακρίθηκαν στους 4ους Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Πελοποννήσου (εικόνες)

Στους 4ους Αγώνες Ρητορικής Τέχνης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που διεξήχθησαν σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, συμμετείχαν οι μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης, Λέτσος Παναγιώτης, Πολυχρονόπουλος Μιχαήλ και Μαντής Χρήστος, όπου και διακρίθηκαν οι δυο πρώτοι με τα βραβεία της 3ης θέσης, στα αγωνίσματα του Αυθόρμητου Λόγου και της Νοηματικής Ανάγνωσης. Στους αγώνες συμμετείχαν 65 περίπου μαθητές/-τριες από σχολεία της Περιφέρειας σε διάφορες κατηγορίες. Η απαιτητική δοκιμασία, πέρα από γνώσεις, τη χρήση τεχνικών προφορικής επικοινωνίας και κατάλληλων επικοινωνιακών δεξιοτήτων των ομιλητών, απαιτεί θάρρος, αυτοπεποίθηση, ψυχραιμία και κριτική σκέψη. Η προετοιμασία της ομάδας των μαθητών/-τριών του σχολείου πραγματοποιήθηκε τους προηγούμενους μήνες στη διάρκεια των μαθημάτων με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού της Ε΄ τάξης κας Κυρίμη Κωνσταντίνας.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές/-τριες που συμμετείχαν σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας, και ιδιαίτερα στους διακριθέντες μαθητές του τελικού, όπως, επίσης, στην εκπαιδευτικό του σχολείου για την καθοδήγηση, την υποστήριξη και την ενθάρρυνσή τους όλο αυτό το διάστημα.

Στους αγώνες συμμετείχαν, επίσης, μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης, που διακρίθηκαν κατακτώντας το 3ο βραβείο στην κατηγορία του Προτρεπτικού Λόγου.

Τα αποτελέσματα των αγώνων με αναλυτικά τα ονόματα αναμένεται να αναρτηθούν στην ενημερωτική σελίδα των αγώνων που βρίσκεται διαθέσιμη εδώ.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...