Menu
RSS
Τρίτη, 01/10/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Εργασίες στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης | Τζιούμης: «Υλοποιούμε χωρίς παρεκκλίσεις το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στην πόλη και τα χωριά μας»

Εργασίες στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης | Τζιούμης: «Υλοποιούμε χωρίς παρεκκλίσεις το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στην πόλη και τα χωριά μας»

Σε ασφαλτοστρώσεις στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης προχώρησε ο Δήμος Τρίπολης. Πρόκειται για παρεμβάσεις στο πλαίσιο ενός συνολικού προγράμματος ασφαλτοστρώσεων σε δεκάδες δρόμους, τόσο μέσα στην πόλη, όσο και στα χωριά του Δήμου.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, αναφέρει: «Η δημοτική μας αρχή υλοποιεί χωρίς παρεκκλίσεις το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων, με σκοπό να βελτιωθεί η κατάσταση στους δρόμους της πόλης μας, αλλά και σε τοπικές κοινότητες.

Βασικό μας μέλημα ήταν και συνεχίζει να είναι η βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.

Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν, όμως οι ανάγκες του τόπου μας παραμένουν και η δημοτική μας αρχή εργάζεται διαρκώς και ακατάπαυστα, για να βρίσκει λύσεις και να βάζει τις βάσεις με νέες υποδομές και έργα για την Τρίπολη του μέλλοντος».

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 20:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Στο Αθήναιον πότε θα φτιαχθουν οι δρόμοι;που έχουν τα χάλια τους και δεν νοιάζεται κανενας πέρασαν χρόνια που έχουν να τους κοιτάξουν και έχουν κλείσει αλλά δυστυχώς αδιαφορία. Μόνον για συμφέροντα. Αν και ήμασταν του δημάρχου περιμένουμε να δούμε πόσο;

  • Π.Α.
    Π.Α. Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 15:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο Δήμαρχε, όντως είσαι ο δήμαρχος των έργων! Συγχαρητήρια για την επανεκλογή σου .

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...