Menu
RSS
Παρασκευή, 20/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παπαδημητρίου στη ΔΡΤ: "Βλέπουμε μια μεγάλη αύξηση στις εκδηλώσεις του Πάσχα - Εμείς ακόμα και σήμερα δεν έχουμε κάτι επίσημο στα χέρια μας"

Παπαδημητρίου στη ΔΡΤ: "Βλέπουμε μια μεγάλη αύξηση στις εκδηλώσεις του Πάσχα - Εμείς ακόμα και σήμερα δεν έχουμε κάτι επίσημο στα χέρια μας"

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή "Επί της ουσίας" με τον Μηνά Αρτόπουλο και τον Δημήτρη Μανιατάκο μίλησε ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Παπαδημητρίου.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

- Επειδή έχουμε περάσει πολλά σαν κοινωνία, θα πρέπει να υπάρξει ένωση δυνάμεων.

- Η Δημοτική Αρχή θεωρώ, πως έχει αποτύχει. Αρχικά δεν κατάφερε να κάνει τις συνεργασίες και τις γέφυρες αυτές που θα τος έφερναν ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

- Εγώ προσωπικά με την ανοχή μου και το παρών που ψήφιζα σε κάποια θέματα στο Δημοτικό συμβούλιο θα ήθελα να κριθεί η Δημοτική Αρχη για αυτά που έκανε και κάνει και όχι να μπορεί να πει ότι την εμποδίσαμε εμείς με την ψήφο μας να κάνει πράγματα.

- Θα κριθεί πολύ αυστηρά από τους πολίτες της Τρίπολης αυτή η Δημοτική Αρχή.

- Καταστάσεις fast track στο έργο της πλατείας Αγίου Βασιλείου. Τώρα εφόσον έχει ξεκινήσει το έργο πρέπει να είναι ευχή όλων να ολοκληρωθεί. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις, πως το έργο έχει πρόβλημα.

- Βλέπουμε μια μεγάλη αύξηση στις εκδηλώσεις του Πάσχα.

- Εμείς για το Πάσχα ακόμα και σήμερα δεν έχουμε κάτι επίσημο στα χέρια μας.

- Το περσινό σκηνικό του Πάσχα που φτιάχτηκε στην πλατεία Άρεως ήταν απο γυψοσανίδες και καδρόνια και το είχα πει οτι αυτά δεν αντέχουν για χρόνια. Δεν ξέρω που είναι αυτά τα πράγματα. Ο κ.Λαγός είπε οτι κάπου βρίσκονται σε αποθήκη του Δήμου.

- Καλό είναι να κάνουμε πράγματα αλλα να υπάρχει προγραμματισμός και μέσα απο την κάθε αγορά να μένει κάτι για τα επόμενα χρόνια.

- Εμάς το άγχος μας είναι να ολοκληρώνονται τα έργα. Έχω μια λίστα στα χέρια μου με έργα του ΕΣΠΑ που δεν ολοκληρώνονται. Καθυστερούν!

- Βλέπουμε μια άνευρη Δημοτική Αρχή χωρίς διάθεση. Δεν μπορούν να μένουν μόνο στην επικοινωνία, πρέπει να δουν την ουσία!

- Πότε δεν έχασε κανείς από τον διάλογο.

- Εμείς φάγαμε ξύλο είτε καλώς είτε κακώς τότε (επι Δημαρχίας Δημήτρη Παυλή) απο την αντιπολίτευση. Καλεστήκαμε να διαχειριστούμε τότε σαν Δημοτική Αρχή καυτά ζητήματα. Διαχειριστήκαμε μια δύσκολη περίοδο και πήραμε πολλές αποφάσεις που υλοποιούνται σήμερα από τη νυν Δημοτική Αρχή.

- Την Παρασκευή 7 Απριλίου στο Μεγάλο Καφενείο θα γίνει η παρουσίαση του νέου ονόματος της παράταξης του Γιάννη Σμυρνιώτη. Νέα πράγματα, νέα πρόσωπα θα τα πούμε όλα όταν έρθει η ώρα.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη:

www.drt915.gr 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...