Εγκρίθηκαν οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Τρίπολη | Στις 58.000 € το κόστος - Τι συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο!

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε ο σχεδιασμός του Δήμου Τρίπολης για τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις.
Παρών ψήφισαν οι παρατάξεις Σμυρνιώτη και Τσιαμούλου.
Ο Γιάννης Σμυρνιώτης είπε ότι «εμείς ξεκινήσαμε το καρναβάλι για να μείνει εδώ ο κόσμος που δεν είχε τη δυνατότητα οικονομικά να πάει στην Πάτρα ή αλλού. Διαφωνώ να ξεκινήσει η καρναβαλική παρέμβασης στις 11.30 το πρωί. Πως αναλύεται το ποσό των 27.000 ευρώ; Εσείς πιστεύεις ότι θα φύγει από άλλες περιοχές να έρθουν εδώ; Έχουμε εξασφαλίσει συμμετοχές;»
Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κυρία Ελένη Καρούντζου είπε ότι ήδη υπάρχει μεγάλη συμμετοχή, προσφέρουμε στολές στα σχολεία. Έχει dj’s, παρουσιαστής θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ θα τραγουδήσει ο Γιώργος Τσαλίκης. Η Τσικνοπέμπτη είναι δωρεάν από χορηγούς.»
Ο Νίκος Τσιαμούλος είπε ότι το συνολικό κόστος είναι 58.000 ευρώ. Στηρίζω πάντα τις εκδηλώσεις του Δήμου, θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία, ας ελπίζουμε ότι θα έχει καλό καιρό. Είναι προεκλογική περίοδος και το μυαλό μας πάει ότι δίνετε ρέστα. Θα συμμετέχω οικογενειακώς στο καρναβάλι, αλλά δεν μπορώ να το πιστέψω. Θα καλέσω τους πάντες να συμμετέχουν.»
Ο Βαγγέλης Γούργαρης είπε ότι είναι λίγο μεγάλο το κόστος, αλλά διαφώνησε να πάρουμε λεφτά για ενεργειακή στήριξη για πανηγύρια.
«Ο πήχης συνεχώς κατεβαίνει. 14 ημέρες πριν την εκδήλωση και δεν έχει υπάρξει προώθηση. Εγώ ψηφίζω παρών. Χαίρομαι που φέτος αγκαλιάσατε την Αγία Τριάδα.» είπε ο Σωτήρης Παπαδημητρίου.
«Το φεστιβάλ κωμωδωίας δεν θα γίνει μέσα στις Απόκριες διότι θα χανόταν» είπε η κυρία Καρούντζου.
«Τώρα έπρεπε να οργανώνετε τις εκδηλώσεις του Πάσχα» είπε ο κ. Μπουρτσουκλής.
Σχετικά Άρθρα
- Γεωργακόπουλος: 'Ενδεχομένως τον κ. Τρουπή να μην τον θέλατε εδώ μέσα, εκ των προτέρων''
- Λαγός: "Τα πάντα κρίθηκαν με την παραίτηση μου. Τα άλλα δεν έχουν νόημα"
- Τζιούμης σε Γεωργακόπουλο: "Ο χαρακτηρισμός στο πρόσωπο του κ. Λαγού ήταν απαξιωτικός. Ζήτησε αμέσως συγνώμη και υπέβαλλε παραίτηση"
- Γιώργος Γεωργακόπουλος: "Δεν μπορεί ο καθένας εδώ μέσα να θίγει προσωπικότητες με ψευδή στοιχεία"
- Αναστόπουλος σε Βέρρο για την υπόθεση Τρουπή: "Τα 440 ευρώ έχουν σχέση με τα 10.000 ευρώ;"
4 σχόλια
-
Προχώρα Δήμαρχε, μόνο σουβλάκη να εχεις για μένα και εγω ψηφιζο εσένα και Κώστα για βουλευτί
-
ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ! ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ 12% ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ! ΤΣΑΤΣΑΡΑ!!!!!!!
-
Επιτέλους να κάνουμε σαν δήμος αποκριάτικες εκδηλώσεις μετά από 10 χρόνια. Μπράβο δημαρχάρα.
-
Δήμαρχε τους έχεις πάρει τα μυαλά. Υπόγειο θα γεμίσει κόσμο αρκεί να έχει καλό καιρό