Menu
RSS
Παρασκευή, 27/09/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
anakem728x90

Τα φωτογραφικά "κλικ" από την κοπή πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης!

Τα φωτογραφικά "κλικ" από την κοπή πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης!
Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης διοργάνωσε το Σάββατο εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη κοπή της πίτας. 

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Θέμης Ζούζουλας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ενώ αναφέρθηκε στην επιτυχημένη διήμερη γιορτή εμπορίου μαζί με το Επιμελητήριο και τον Δήμο Τρίπολης, τη συνεργασία με τους Προσκόπους, το ΕΚΑΒ, αλλά και τη δημιουργία ιστοσελίδας με χιλιάδες μέλη. Έκανε ειδική αναφορά σε όλα τα μέλη της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου. 

Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ευχήθηκε καλή δύναμη και καλές δουλειές.

Ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ Κώστας Βλάσης τόνισε ότι η διοίκηση του συλλόγου έχει πάθος και οργανώνει σημαντικές δράσεις. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Λαμπρόπουλος αναφέρθηκε στον αναπτυξιακό νόμο και στο νέο ΕΣΠΑ μέσα από τα οποία θα στηριχθεί η επιχειρηματικότητα. 

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης έδωσε συγχαρητήρια στο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου και σε όλους τους εμπόρους που κατάφεραν να αντέξουν στις δυσκολίες που προέκυψαν. Αναφέρθηκε στις συνεργασίες για το Πάσχα, το Street Food, τη Λευκή Νύχτα, τα Χριστούγεννα που δούλεψαν τα καταστήματα. Επίσης, είπε ότι οι πόρτες του Δήμου είναι πάντα ανοιχτές για να στηριχθεί ο εμπορικός κόσμος, ενώ τόνισε τις επενδύσεις που γίνονται στην περιοχή μας.

Ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής είπε ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον Εμπορικό, ενώ αναφέρθηκε για το Street Food και τη Λευκή Νύχτα. Για το ΣΔΑΜ είπε ότι έχει κομβικό ρόλο και προγραμματίζονται προγράμματα που θα αφορούν και τις εμπορικές επιχειρήσεις. 

Ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΒΙΠΕΤ Νίκος Τότσης αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία με τον Εμπορικό και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά. 

Στο live βίντεο μιλούν ακόμα ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλιού και ο πρώην Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Σμυρνιωτης.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΛΙΚ

 

 
 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...